Annons
Annons


VEGANSK THAIMAT


IMG_0672.JPGIMG_0671.JPGIMG_0673.JPG

God morgon mina hjärtan! Vi kör på förfullt här och jag njuuuuter av all grym mat vi äter. Har ett favoritställe här som heter Carrot som har bara vegetarisk och vegansk mat och är fri från Glutamat. Bästa ever! Igår tog jag två rätter och körde en stekt råris med färsk ananas, grönsaker, russin, sesamfrön, shiitake och en pumpahummus med råris. Alltså hur gott?! Måste testa mig på att göra det här när jag kommer hem sedan! Det jobbiga är bara att grönsakerna och frukter är så sjukt mycket bättre och smakfull här. Allt är så fräscht. Känns som att frukt och grönt i Sverige inte alls innehåller lika mycket näring och smak.

Annons

Till detta beställde jag en mugg varmt vatten med citron. Alla här tycker att jag är galen då det är 37 grader i skuggan och jag beställer varm dryck. Haha. Men jag gillar det! Puss, I

7 kommentarer till “VEGANSK THAIMAT”

 1. Kan mycket möjligt vara så att frukt och grönt smakar bättre där.
  Dock vet jag ju sådan sak som jordgubbar smakar betydligt bättre i Sverige, eller ännu hellre norska jordgubbar. Är ju mer söt friska än tex spanska och turkiska, som smakar mer som syrligt vatten.

  Men sedan om vattnet… jag har hört att kroppen svalkar sig själv, och något av det bästa man kan ta i värmen är HETT te. Så… kanske inte alls är en dum idé med ditt varma citronvatten 😉
  Dock hade jag hellre velat ja KALL dryck hehe

 2. Hej Ida.
  Jag såg att du gjorde banandieten för några veckor sedan och jag vet att du sa att du inte rekommenderade det men att du ändå mådde bra utav det.
  Jag fick mitt andra barn för snart 8 månader sedan och fikakilona har lagt sig på magen och höfterna.
  Jag känner att jag behöver något som start, skulle banandieten funka?
  Mvh Rebecca Sernfalk

 3. Är det någon åldersgräns på träningsresan? Skulle gärna vilja åka om det blir nästa år igen! Älskar dig Ida ?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar