Annons
Annons


VEECKANS LISTA


VECKANS MÅENDE
Jag har mår lite upp och ner då jag fått mens denna veckan. Hade sådan SJUK mensvärk första dagen att jag knappt kunde stå upp. Har aldrig haft så innan! Vet inte vad som hände alltså? Få! Skulle repa dans den dagen och var så himla ofokuserad då jag bara kunde tänka på smärtan i magen. Ajaj! Men annars har jag mått bra.

Annons

VECKANS LÄSKIGASTE
Inte så mycket läskigt alls denna veckan. Sparar allt till nästa vecka. Herregud vad jag kommer vara nervös för den!

VECKANS GODASTE MÅLTID
Det var den här vegansalladen med rostade rödbetor, risnudlar och morotshummus. Sååå himla god!

VECKANS JOBB
Har varit väldigt effektiv denna veckan då jag fotat, filmat och spelat in 3 olika samarbeten, träet dans, haft möten för nya bolaget, varit på Welloteket och gjort massa grejer med lägenheten. Fullt ös men känns kul när saker och ting går frammåt 🙂

VECKANS KLÄDESPLAGG

Älskar denna rosa stickade tröja från Chiquelle!

VECKANS TRÅKIGASTE
MENSVÄRK!

VECKANS LÅT
Set Sails – Ida Warg Haha måste säga min låt då jag sjungit och dasträat så mycket till den 🙂

VECKANS BÄSTA
Att jag fått så mycket gjort och att jag hade en helt oplanerad lördag! Älskar oplanerade och spontana dagar!

VECKANS BOOST
Att Paul Rey var hemma hos mig och spelade sin version av min låt. Den kommer upp i min vlogg imorgon. Alltså WOE säger jag bara vilken begåvad kille! Så coolt att få höra sin låt i en helt annan version också. Nu förstår jag grejen med Så mycket bättre! Haha.

VECKANS MYSIGASTE
Att fika med Margaux och Arnold. Så himla mysigt och ser fram emot att hänga mer med dem!

VECKANS MEST LIKADE BILD

5 kommentarer till “VEECKANS LISTA”

 1. Åh stackare med mensvärk :(. Jag har sån där varje månad, men det har mildrats sedan jag börjat dricka hallonbladste, köper med hela hallonblad. Hallonblad hjälper livmodern att slappna av, vet ju att du är för det naturliga och hälsokost så vågar tipsa om detta. Vissa blir jätteupprörda när man berättar sånt här :).
  Kan ha tipsat tidigare? Men minns inte :D, brukar berätta för folk vad som hjälp mig :).

  Jag brukar ta en tesil och fylla med hallonbladen (självklart rena + ekologiska), tar hett vatten och låter sedan det här stå och dra i ungefär 20 minuter. Det blir ju inte jättevarmt te då MEN det är heller inte meningen. Drick det sen sakta och efter ett litet tag så börjar mensvärken lugna ner sig, hallonbladste är även bra att dricka i samband med förlossning då det hjälper till att minska blödningar efter förlossningen :).

  1. Ja det är så segt men TACK för tipset. Jag ska definitivt testa 🙂 Älsskar naturliga lösningar på allt som du kanske vet 😀 haha <3

 2. Hej bästa Ida,

  Gud vad lunchen såg god ut, vart åt du den?
  Du är grym och levererar en helt magisk blogg och vloggar. Keep up the good work 🙂

  Önskar dig en underbar dag!
  / Elina

 3. Hej fina Ida,

  Har du en email där man kan komma i kontakt med dig? Skulle så himla gärna vilja få komma i kontakt med dig, här lite härliga planer på gång som jag tror du skulle tycka om 🙂 Jag har lämnat min email via denna kommentaren.

  Ha en fin dag!
  Pauline

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar