Annons
Annons


VECKANS UTMANING – VILKA ÄR PÅ?


Det är måndag vilket betyder: Dags för en ny UTMANING! Denna veckan kör vi på kondition igen. Vi ska bryta lite mönster och våga testa nya saker! Jag utmanar er nämligen till att köra 4 pass med intervallträning denna veckan.

Annons

Exempel: Brukar ni alltid vara ute och gå 40 min om dagen kan ni tex. gå 2 min och jogga/springa 1 min i 40 min och på så sätt utmana er puls lite. Brukar ni springa långdistans i samma tempo så kan det nu vara tillfälle att springa 20 sekunders intervaller i maxfart under en kortare tid. 

Intervallträning är ett grymt och effektivt sätt att få upp konditionen och man kan köra intervaller utomhus, på löpband, cykel, crosstrainer mm. Det finns oändligt många sätt och man kan anpassa intervallerna efter den nivå man är på, det är bara att välja det som passar er bäst! Mitt enda krav är att ni vågar bryta era vanliga mönster som er kropp är van vid och ge den en liten extra utmaning!

Så vilka är på veckans utmaning? 4 intervallpass innan veckans slut? Nu kör vi!

 

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar