Annons
Annons


VECKANS UTMANING! – VILKA ÄR PÅ?


Det är måndag och dags för en ny rykande het utmaning! Wihooo.

Denna veckan har jag tänkt att vi ska svettas riktigt ordentligt och färdas riktigt långt! Jag utmanar er till att springa/jogga minst 2 mil sammanlagt denna vecka. Man kan dela upp det hur man vill. Gillar man långdistans så kan man köra sina 2 mil på en gång eller dela upp det i 2. Eller så kan man göra som jag gjorde förra veckan att springa 4st pass på 5 km. (Har man någon skada och verkligen inte kan springa/jogga men ändå vill delta i utmaningen så får man tillåtelse att promenera 2 mil istället.)

Annons

SÅÅÅ, Vilka är på veckans utmaning?

28 kommentarer till “VECKANS UTMANING! – VILKA ÄR PÅ?”

  1. Till ML och alla andra som tränar mycket löpning utmanar jag istället till att springa 4 mil denna veckan eller att testa springa en annan distans än vad ni brukar. Springer ni alltid 5-6 km testa då att köra 1 mil i taget istället? 🙂

 1. Spännande!! Det är första gången jag kikar in här och tycker att det här verkar toppen
  Jag är helt och hållet ur form och ska göra mitt yttersta.

 2. Jag är på!! Känns lite lättare att nå än förra veckans armhävningar.. Synd bara att jag är nytatuerad på ryggen men får köra extra hårt/långt i slutet på veckan ist!

 3. Jag är på! Det kan bli lite svårt för mig som inte är van med att springa så mycket, har inte tränat på länge men ska försöka och så har jag inte så mycket tid. Men jag ska klara det!!

 4. Jag är på! Sprang ca 5-6 km idag, och ska springa Tjejmilen på lördag! Hinner nog med ytterligare några kilometer under veckan 🙂

 5. Okej, jag är extremt otränad gällande löpning – men detta gav mig motivation att färdas ut på motionsspåret istället för att bara styrketräna 😀 Nu kör vi, GO GO GO!

 6. Jag är på 😀 jag är vanligtvis mycket mer bekväm med powerwalks eftersom mina tår smärtar vid löpning, men idag har jag sprungit 5 km 😀 Tack för att dina utmaningar finns. Man blir så peppad!!! 😀 

 7. Det kan bli lite krångligt då jag inte har något bra ställe att springa på, men jag ska göra  så gott jag kan!

 8. Jag ska jogga imorgon med intervaller och det kommer ta kanske 40 min eller någon sånt. Men för mig det där är nog haha. har inte tränat på länge faktiskt bara promenerat och så. Men från och med den här veckan så ska jag träna 3 gånger i veckan. antingen springa eller gå på friskis & svettis.
  Jag har t.om gjort lax idag med kokt potatis och imorgon ska jag göra kalops lol. så nu gäller det, hemlagad mat och träning varje vecka.

 9. Jag är på 🙂 Fast jag har noll koll på hur långt jag springer haha, sprang på löpbandet på gymmet idag .. 🙂 en bit iallafall haha.. men kommer gå springa så jag tränar upp kondisen 😀 , Men du Ida.. hur strechar man magen xD?

 10. Jag är också med på denna utmaningen! Sprang 5 km idag så nu är det bara 1,5 mil kvar 😉

  Pernillask.shapemeup.se

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar