Annons
Annons


VECKANS UTMANING – VILKA ÄR PÅ?


Härliga underbara måndagen är här igen och dags för en ny utmaning. Denna veckan kommer det handla om stretch. Att stretcha är inte bara skönt utan också bra för kroppen och kan gynna återhämtningen av musklerna. Genom att stretcha kan man också motverka många ryggproblem då de ofta beror på för korta höftböjare eller stel rumpa. Man bör också ha en bra rörlighet för att utföra många övningar i gymmet korrekt och undvika skador.

Veckans utmaning är att göra stretchpasset på videon nedan minst 5 gånger innan veckans slut. Bara att trycka på play och följa efter mig. Passet tar endast 10 min.

Annons

SÅ, Vilka är på veckans utmaning?

10 kommentarer till “VECKANS UTMANING – VILKA ÄR PÅ?”

  1. Jättebra och kul veckans utmaning. Glömmer ofta att stretcha, men nu ska jag göra det 5 ggr denna vecka! Tack för en bra blogg, kram 🙂

  2. Skulle vilja ha tips på vad man kan ta med sig som mellanmål till skolan. Om man inte vill ha frukt utan något mer proteinrikt, vad kan man ta med sig då?

  3. Yes jag är på 🙂 skön utmaning!! Har kört super hårt veckan innan. Så super härligt att köra 5 stretchpass och ta det lite (men bara lite) lugnare denna vecka. Du är grym Ida 🙂

  4. Skönt att jag hittade hit!
    Brukade alltid att stretcha på dansen men nu när jag börjar studera på universitetet har jag ej tid för dansen och därmed stretchen vilket har gjort mig väldigt stel på sistone.

    Skönt att kunna följa en video där man inte behöver tänka på vilka övningar man ska köra!

    Bra jobbat!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar