Annons
Annons


VECKANS UTMANING – SUPERSET


Wihoo måndag och ny utmaning! Efter en vecka med stretch så tycker jag att vi taggar med en ny styrkeutmaning. Den här veckan ska vi köra ett superset, vilket betyder att vi kör 2 övningar i följd utan vila. Mycket bra och effektivt sätt att träna på och man kan välja om man vill göra övningarna med eller utan vikt. Eftersom det är midsommar i veckan och många säkert ska bort så har jag anpassat utmaningen så att ni kan göra den precis vart som helst. Bra va?! Då finns där ingen ursäkt att inte vara med! 🙂 

Jag utmanar er att göra 30st djupa utfall + 30 crunch med benen upp i 90grader utan vila mellan. Kör de här övningarna 3 varv med 1 min vila mellan varven. Jag kommer börja min morgon med det här innan jobbet för att komma igång.

Man kan även denna vecka anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka detta inlägg –> http://idawarg.chic.se/?p=11693 och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med :)

Kommer även ha samma utmaning på instagram (idasfitness) där ni också kan delta och hashtaga #idasfitness

Annons

SÅ VILKA ÄR PÅ DENNA VECKAS UTMANING? FULLT ÖS DENNA MIDSOMMARVECKA!

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar