Annons
Annons


VECKANS UTMANING – MORGON PW


God morgon mina underbara vänner! Ny vecka och ny underbar utmaning! Wohoo. Denna veckan tänkte jag att vi skulle njuta lite av det fina vädret som kommit och därför utmanar jag er att gå 5 morgonpromenader denna vecka på minst 40min/st.

Så underbart att starta dagen med en promenad, man kommer igång snabbare och det gör så gott för kroppen. Vill se många fina morgonbilder i vår hashtag #wargpower denna veckan 🙂

this weeks challenge pw

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka detta inlägg –> http://nyheter24.se/modette/idawarg/?p=27355 och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med + bilder från wår hashtag #wargpower på instagram.:)

Annons

SÅ vilka är på denna veckas utmaning med mig? Nu går vi!!

#WARGPOWER

35 kommentarer | Translate


Annons
Laddar