Annons
Annons


VECKANS UTMANING – JÄGARVILA


Shohoo nu är det bästa dagen på hela veckan, dvs underbara MÅNDAG och dags för en ny utmaning! SÅ taggad! Denna veckan blir det min absoluta hatövning, nämligen jägarvila :S Jag får alltid mjölksyra efter 30s haha. Dags att förbättra detta! 🙂

Jag utmanar er att stå i jägarvila i totalt 20 min denna veckan. Ni får dela upp det hur ni vill. Är ni grymma på just jägarvila så kör 20 min i sträck 😉 och är ni som mig så dela upp det i 1-2 min set.

VECKANS UTMANING - WALL SQUAT

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka detta inlägg –> http://nyheter24.se/modette/idawarg/?p=25585 och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med + bilder från wår hashtag #wargpower på instagram.:)

Annons

SÅ vilka är på denna veckas utmaning? Nu kör vi!!!

#WARGPOWER

42 kommentarer | Translate


Annons
Laddar