Annons
Annons


VECKANS UTMANING – BUTT WORKOUT


Underbara måndag är här och sista veckans utmaning för detta året! Det ska vi fira med att köra ett sjukt härligt ben och rumppass och jag hoppas att ni alla är med denna vecka för att pumpa ut det sista innan julledigheten!?

HAPPY BUTT WORKOUT

– 20 lunges/leg

– 20 buttlifts

– 40 lateral skate jumps

– 20 squats with sumo kick

x 5

Explanation on the video.

[youtube id=”N4-bSfsgf9w”]

English: This week we´re gonna wotk on our butts. I challenge you to do my HAPPY BUTT WORKOUT at least 5 times before the end of this week. Who wants to join?!

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka detta inlägg –> http://nyheter24.se/modette/idawarg/?p=20449 och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med :)

Annons

SÅ VILKA ÄR PÅ ÅRETS SISTA UTMANING? NU JÄKLAR KÖR VI!

.

23 kommentarer till “VECKANS UTMANING – BUTT WORKOUT”

  1. Hej jag älskar din blogg! Jag har lite frågor angående träning och skulle bli jätteglad över ditt svar.

    Jag undrar vilket träning som är mest effektivas och ger ”snyggast” slanka ben om det är långdistanslöpning eller powerwalks? Jag tränar kondition varje dag i 1 timme antingen powerwalk, cykel eller intervaller och har väldigt muskulösa ben speciellt väldigt muskulösa vader. Det är något jag tycker är ganska jobbigt och försöker få mina vader slankare. Jag vill få bort den ”bulkiga” känslan av mina ben. Så vilken träning rekommenderar du för slankare muskler? Jag äter även mycket keso och kan det bidra till att jag känner mig ”bulkig” ? Tack på förhand och din blogg är en stor inspirations källa för mig!

    1. Hej och tack snälla du <3 Det är helt omöjligt för mig att svara på då det är individuellt. Men promenader, långdistanslöpning, yoga och cirkelträning med lite lättare vikter med många reps skulle jag rekommendera. Lite svårt att veta vad du menar med bulkig? Men är det så att du är lite intollerant mot mjölkprodukter så kan man gå runt och känna sig lite svullen hela tiden. Jag kände mig direkt smalare när jag skippade alla mjölkprodukter och gluten. Testa det och se hur det känns. Kram Ida

  2. åker utomlands imon så dessa utmaningar kommer vara mycket bra för mig till att fortsätta kämpa på! jag är med alltså! 😀

    //paulinasuonvieri.blogg.se

  3. Jag är med fast det är Onsdag idag, jag hinner nog med 5 pass… får köra två stycken på en och samma dag =)

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar