Annons
Annons


VECKANS UTMANING -BEACH 2013, HERE WE COME


Ny härlig underbar måndag med massa nya möjligheter och en ny Veckans Utmaning! Nu hoppas jag att ni är supertaggade för denna veckans ska vi köra hårt!

Jag har fått examenskänslor av alla studenter och avslutningar och känner därför att vi måste ha en examensvecka där vi visar vad vi går för och därför har jag slagit ihop de senaste 4 veckornas utmaningar till denna veckans utmaning! Nu kör vi sista rycket inför Beach 2013! 🙂

Jag utmanar er att totalt göra denna veckan:

1. 22 min planka.

2. 4 morgon PowerWalks.

3. 400 ”Ass To Grass” Squats.

4. 200 Armhävningar.

Man kan även denna vecka anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka min blogg och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med :)

Kommer även ha samma utmaning på instagram (idasfitness) där ni också kan delta och hashtaga #idasfitness

Annons

SÅ VILKA ÄR PÅ DENNA VECKAS UTMANING? NU KÖÖR VI!!!

23 kommentarer | Translate


Annons
Laddar