Annons
Annons


VECKANS UTMANING – BAKSIDA LÅR!


Äntligen ny vecka och en ny färsk utmaning! Förra veckan var en hård utmaning och ni har varit grymma ni som deltagit! WOW och tack för alla era härliga kommentarer.

Annons

Denna veckan är det dags att fokusera på att stärka upp och balans. Jag utmanar er att göra min härliga specialövning på videon nedan 5 gånger denna veckan! Kör 10 repetitioner på varje ben X 3!

Viktigt att hela tiden hålla buktrycket, ha lite lätt böjt ben och fokusera på att aktivera musklerna på baksidalår. Superbra övning som stärker upp muskler runt knän och fotleder samtidigt som den tar sjukt mycket på rumpa, insida- och baksida lår! KANON och en av mina favoritövningar!

Vilka är  på veckans utmaning?

Jag har en 12kg kettlebell när jag gör övningen, men finns inte kettlebells så tar man en vikt eller något annat som väger. 🙂

13 kommentarer | Translate


Annons
Laddar