Annons
Annons


VECKANS SCHEMA


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Älskar denna nya blus/t-shirt som ni kan hitta här! (adlink)

God morgon älsklingar! dags för en ny vecka som kommer vara fullspäckad. Alltid när man reser är det helt fullbokat både innan och efter. Men men jag klagar inte för tror denna vecka kommer bli så kul!

Annons

MÅNDAG
Möte med snickarna och projektledaren som ska fixa det sista i lägenheten. Kan inte fatta att den ska bli klar? Haha vi har hållt på så länge nu så känns helt overkligt. Nu väntar massa inredning framöver då vår stora lägenhet typ är tom. När snickarna plockar bort alla sina grejer kommer det eka här inne. Haha. Efter det kommer Lisa till mig och vi ska fota och filma och efter det ska jag på möte med en tjej som kanske ska börja jobba som assistent åt mig och sedan möte med mitt nya företag.

TISDAG
Ska ha möte med Welloteket teamet hela förmiddagen och sedan ska jag spela in podd och video med Alex till Framgångspodden. Ska bli så kul att vara med där igen 🙂 Efter det måste jag hämta ut paket. Har beställt sååå mycket inreding och har just nu 6 st stora paket som väntar på att hämtas ut. Wohooo.

ONSDAG
Ska fota och filma med Lisa hela förmiddagen och sedan Spela in podd med Metro. Måste även hinna spela in podd med Viktor denna dag + att jag även kommer vilja träna och jobba framför datorn. Hmm hur ska jag få ihop detta?

TORSDAG
Börjar morgonen hos Marisol med healing. Längtar! Efter det ska jag möta upp en gammal arbetskamrat från Aller och lunch. Ska bli så himla trevligt. Sedan måste jag hem och beställa och planera inför flera kommande youtubesamarbeten.

FREDAG
Möte och jobb med Welloteket mellan 11-15 och sedan träna!

LÖRDAG – SÖNDAG
Inga specifika planer än men kommer hänga med vänner, planera min födelsedag, städa och fixa hemma, spela in videos till kommande vecka mm.

3 kommentarer till “VECKANS SCHEMA”

  1. Lyssnade på senaste avsnittet av DenfriskaWargen idag. Alltid en bra påminnelse om att stanna upp och sluta tänka på det man inte har och i stället uppskatta det man har. Måste tipsa om en av mina favoritböcker som handlar om just detta. Kanske har du läst den, men om inte så kan jag verkligen rekommendera den. Den har några år på nacken, men innehåller så många bra aha-tankar. Den heter Nextopia och är skriven av Micael Dahlén.
    Tycker om alla hans böcker, men det här är en tankeväckare.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar