Annons
Annons


VECKANS SCHEMA


(Adlinks)

Tröja hittar ni här! // Jeans hittar ni här! // Skor hittar ni här!

God morgon älsklingar! Hoppas ni haft en magisk helg? Det har jag i alla fall och känner mig så pepp på denna nya vecka! Mycket i veckan kommer handla om lägenheten då det förhoppningsvis blir en hel del som blir klart i veckan så vi kan börja ställa i ordning och organisera ett normalt hem. LÄNGTAR så mycket att få tillbaka ett riktigt hem. Har inte haft det sedan förra året i november. Så har försökt lämna en hel del tomma luckor för att hinna köpa nya saker, planera och organisera hemma.

Annons

MÅNDAG
Jobba hemifrån då jag idag måste vara på plats då snickarna ska sätta upp småsaker som toalettrullshållare, krokar, handdukstorkare, handtag mm. Sedan väntar jag på 2 leveranser som ska komma mellan 12-15. Den ena är vår nya köksfläkt och den andra är 2 nya lampor. LÄNGTAR! Efter det ska jag möta upp fina Margaux på fika. Så mys!

TISDAG
Fota och filma med Lisa hela förmiddagen och sedan iväg på möte med Welloteket. Efter det måste jag försöka få till ett träningspass.

ONSDAG
Fota och filma med Lisa hela förmiddagen. Sedan ska jag möta upp min koreograf Christopher och 2 dansare för att öva in ett livenummer till min låt. Ska nämligen uppträda live snart. Så nervös!

TORSDAG
På torsdag ska jag jobba hemifrån på förmiddagen och sedan ska jag möta upp en artist och vän som heter Paul Rey på en fika. Han är sååå sjukt duktig! Efter det ska jag till min naprapat Kjersti och sedan möte med ett nytt projekt jag startat upp.

FREDAG
Möte med Welloteket och sedan träna.

LÖRDAG – SÖNDAG
Inga planer än men jag antar att det kommer bli massa fix med lägenheten och att organisera upp förrådet som är kaos.

9 kommentarer till “VECKANS SCHEMA”

  1. Hej Ida 🙂 Tack för en bra blogg. Jag måste fråga ang Guarana-pulver som jag beställt på rawfoodshopen. Herregud det luktar STARKT som gammal askkopp, dessutom smakar det askopp/olja. Det känns som man dricker gift. Jag har mailat rawfoodshopen och frågat. Men upplever du också sån stark smak och lukt? Blir orolig att man blir helt lurad och äter nåt riktigt ohälsosamt istället :O Tacksam för svar! <3

      1. Tack för svar, ja jättemärkligt att det verkligen luktar gammal cigg :O En kollega fick också lukta och smaka och fick kväljningar. Det var rawfoodshopen.se egna märke. Ska vara eko, fairtrade och så vidare. Men börjar fundera på om det kan vara lurendrejeri hela deras koncept? Ska testa att köpa ett annat pulver och jämföra.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar