Annons
Annons


VECKANS SCHEMA


God morgon älsklingar! Så peppad på en ny vecka här och har ännu en vecka med fullt ös, men bara med roliga saker som vanligt. Har en hel del bokat och har några saker som bla. poddinspelning, gästa P3:s youtubekanal, några möten mm som ej finns i schemat än men som ska in.

Annons

MÅNDAG
Har nu under morgonen jobbat framför datorn och snart ska jag iväg på healing till Marisol. LÄNGTAR! Efter det ska jag möta upp en vän på söder och äta lunch. Sedan ska jag på möte med Adviral och efter det möte med ett företag jag kanske ska samarbeta med. Sedan MÅSTE jag hem och svara på mail och komma på en video att spela in tills tisdag. 

TISDAG
Ska spela in ett kolla hela förmiddagen. Efter det ska jag iväg och byta handtag som blivit fel till våra garderober. Det kommer bli MAGI där inne. Handtagen är så himla fina. Efter det ska jag till SVT för att gästa ett barnprogram som heter Random Mix. Den inspelningen tar ca 3-4 timmar så kommer inte hinna så mycket mer den dagen. 

ONSDAG
Fota och filma med Lisa och sedan podda med Viktor. Sedan MÅSTE jag komma iväg till gymmet. Var över en vecka sedan jag var där. 

TORSDAG
Jobba hemifrån och sedan möte med Gina Tricot och efter det sånglektion.

FREDAG
Möte med Welloteket, fixa naglarna hos Celina. Sedan kanske jag och Alex drar iväg till Malta redan denna dagen eller så ska jag till Världens Barngalan. 

LÖRDAG – SÖNDAG
Antaligen kommer vi vara på Malta 🙂

3 kommentarer till “VECKANS SCHEMA”

  1. Låter som en fin vecka! Apropå planering, för ett tag sedan visade du upp din kalender/almanacka på youtube (+ även här på bloggen?). Var kom den ifrån? Den verkade så härlig med massa fina citat och sånt, men jag kan verkligen inte finna det där klippet nu när jag som mest behöver det 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar