Annons
Annons


VECKANS SCHEMA


God morgon älsklingar! Kom hem sent igår då vi landade i Sverige 22.40 så tog en liten sovmorgon. Sååå skönt och välbehövligt. I veckan som kommer ska jag försöka ha så lite planerat som möjligt då jag måste återhämta mig. Den senaste månaden har varit fullt ös medvetslös och jag ligger så efter med mail och annat jobb framför datorn så det ska jag försöka hinna ikapp med i veckan. Måste även säga STORT tack för all fin feedback på musikvideon och låten! WOW vad det värmer att höra.

Annons

MÅNDAG
Jobba framför datorn, packa upp resväskan, städa och försöka hinna träna. I eftermiddag ska jag nämligen gästa en podd hos en kille som heter Anton Granlund. Så kul!

TISDAG
Jobba hemifrån och sedan spela in podd med Viktor. Har ni inte hört veckans avsnitt så lyssna på det HÄR. Avsnittet blev toppen och det växlar mellan skratt och nästan gråt.

ONSDAG
Ska först till läkaren, sedan på sånglektion och sedan tandläkaren. Ska även försöka få till ett träningspass mellan alla bokade tider också.

TORSDAG
Jobba hemifrån och på erfketmiddagen ska jag till min naprapat Kjersti. LÄNGTAR!

FREDAG
Till Welloteket och ha möte och jobba med inköp.

LÖRDAG
Ska på födelsedagskalas till en av mina närmsta vänners dotter. Så mysigt!

SÖNDAG
No plans! Såååå jävla skönt! 😀

3 kommentarer till “VECKANS SCHEMA”

  1. Kul att det gick så bra för dig med låten och musikvideon:) Och du är minst lika grym på att dansa, som du är snygg!

    Och ska genast ta och lyssna på din och Viktors podd nu!

  2. Tack för en så himla bra blogg! Du inspirerar mig så mycket och blir så glad av att lyssna på din och Viktors podd! Sen jag började lyssna på er podd innan jag ska sova har jag sovit mycket bättre!
    Och citatet du la upp på insta Stories gjorde verkligen min dag! Innan kände jag mig stressad av allt plugg men av att läsa citatet blev jag mycket mer positiv! Ska ta med mig det vad jag än gör
    Tack för att du delar med dig av så mycket bra!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar