Annons
Annons


VECKANS SCHEMA


Foto: Lisa Höök

God måndag mina hjärtan! Är så pepp på denna veckan även om den kommer vara riktigt fullproppad med grejer. Dock bara roliga saker så jag är väldigt pepp på att sätta igång!

MÅNDAG
Idag så ska jag till min älskade kompis Vecka nu på morgonen som ska fixa mitt hår. Hon har byggt en egen salong hemma i sitt hus där hon tar emot kunder. Så coolt! Efter det ska jag möta upp min koreograf Christopher för att lära mig koreografin vi ska köra på onsdagens inspelning av musikvideon. Sedan ska jag möta upp stylisten och testa kläder inför onsdag och efter det ska jag på spraytan. Fullt ös idag med andra ord men kommer bli en kul dag!

Annons

TISDAG
Ska jobba hemifrån på förmiddagen och sedan ska jag träffa upp Christopher och dansarna för att repa tillsammans. Så kul ska det bli! Efter det ska jag hem och ladda upp video, packa och göra matsäck då det inte finns något matställe i närhets av inspelningsplatsen.

ONSDAG
Inspelning av musikvideo. ÄNTLIGEN! Så mycket att fixa inför men ser verkligen fram emot denna dag. Ska vara på plats ute i Vaxholm kl 7.00 för smink så det blir en tidig morgon.

TORSDAG
Ska podda med Viktor på förmiddagen, sedan möta upp min fina vän Anna på en lunch och efter det blir det sånglektion med Kishti.

FREDAG
Ska ha möte med en kär tidigare samarbetspartner och hoppas på ytterligare samarbeten framöver. Efter det ska jag till Welloteket och ha möte och jobba med nya inköp. Sedan så måste jag hem och packa väskan för ska iväg på ett jobb/event över helgen. Vet inte riktigt vad som kommer ske då jag inte fått något schema än men kul ska det i alla fall bli.

LÖRDAG & SÖNDAG
Bortrest på hemligt event. Berättar mer om det när jag vet.

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar