Annons
Annons


VECKANS SCHEMA


Foto: Lisa Höök

God måndag mina hjärtan! Är så pepp på denna veckan även om den kommer vara riktigt fullproppad med grejer. Dock bara roliga saker så jag är väldigt pepp på att sätta igång!

MÅNDAG
Idag så ska jag till min älskade kompis Vecka nu på morgonen som ska fixa mitt hår. Hon har byggt en egen salong hemma i sitt hus där hon tar emot kunder. Så coolt! Efter det ska jag möta upp min koreograf Christopher för att lära mig koreografin vi ska köra på onsdagens inspelning av musikvideon. Sedan ska jag möta upp stylisten och testa kläder inför onsdag och efter det ska jag på spraytan. Fullt ös idag med andra ord men kommer bli en kul dag!

Annons

TISDAG
Ska jobba hemifrån på förmiddagen och sedan ska jag träffa upp Christopher och dansarna för att repa tillsammans. Så kul ska det bli! Efter det ska jag hem och ladda upp video, packa och göra matsäck då det inte finns något matställe i närhets av inspelningsplatsen.

ONSDAG
Inspelning av musikvideo. ÄNTLIGEN! Så mycket att fixa inför men ser verkligen fram emot denna dag. Ska vara på plats ute i Vaxholm kl 7.00 för smink så det blir en tidig morgon.

TORSDAG
Ska podda med Viktor på förmiddagen, sedan möta upp min fina vän Anna på en lunch och efter det blir det sånglektion med Kishti.

FREDAG
Ska ha möte med en kär tidigare samarbetspartner och hoppas på ytterligare samarbeten framöver. Efter det ska jag till Welloteket och ha möte och jobba med nya inköp. Sedan så måste jag hem och packa väskan för ska iväg på ett jobb/event över helgen. Vet inte riktigt vad som kommer ske då jag inte fått något schema än men kul ska det i alla fall bli.

LÖRDAG & SÖNDAG
Bortrest på hemligt event. Berättar mer om det när jag vet.

6 kommentarer till “VECKANS SCHEMA”

  1. Hej! Jag är 21 år och har precis insett att jag har hormonell obalans, har mått dåligt sen i mars över alla problem som eskalerat och inte förstått varför förens nu. När jag kollat mig hos läkare visar testerna ”frisk” men jag vet att något är fel och när jag genom google hittade ett inlägg på din blogg så läste jag på mer och vill bara sätta igång med läkningsprocessen nu. Jag äter för tillfället Magnesium, zink, d-vitamin.. och beställt Progersterall-krämen. Men orolig att min kropp inte ens tar upp dessa vitaminer jag äter varje dag? samt så undrar jag vad du tycker om kombinationen Progersterall-kräm och Wild Yam tabletter för att få bästa effekt att öka Progersterallnivåerna i balans? Lägga till maca också? Jag äter vegetariskt sen alltid och började förra veckan med vegankost. Hittills känner jag mig mindre svullen och mycket piggare. Kan du inte skriva ett till inlägg om detta, är det vanligt att man i så ung ålder har detta? Vet du varför man får det/vad det beror på?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar