Annons
Annons


VECKANS SCHEMA


Alltså jag vet inte vart jag ska börja? TACK fina fina ni över alla grattis och lyckönskningar! Jag är helt mållös och varm i hjärtat av kärlek! Både jag och Alex är så glada och lyckliga och vill bara stanna i denna känslan för alltid! Var så nervös över att dela videon då den var väldigt personlig och det kan såra väldigt mycket om det skulle blivit något hat över den. Men den togs emot så himla fint och nu är jag glad över att jag vågade delade med mig ♥

Annons

Har ni några frågor om graviditeten så får ni gärna ställa dem nedan i kommentarerna i detta inlägg så svarar jag på dem inom kort. Tänkte också börja med lite veckouppdateringar på graviditeten då det är så mycket som händer verka vecka.

Men först en liten uppdatering om vad som kommer hända denna vecka. 

MÅNDAG
Ska idag iväg till älskade Celina och fixa mina naglar. Säga bara ÄNTLIGEN! Efter mitt inlägg om vigselring så var det flera nagelteknologer som mailade mig och frågade om jag ville ha sons på naglar. haha. Jag väntade nästan 2 veckor längre än vanligt denna gången för att tajma in så jag kommer ha fina naglar på bröllopet 🙂 Efter det ska jag hem och äta lunch för att sedan träna och efter det ska jag på möte med en poddsponsor och sedan middag med en tjejkompis. Så mys!

TISDAG
Börjar dagen mat att fota med Lisa. Efter det ska jag på möte angående mitt eget varumärke som snart släpps och sedan möte med säljarna på min bloggportal. Efter det ska jag och Alex mötas upp för att planera veckans podd och sedan spela in. Wohoo.

ONSDAG
Ska på möte med stylist Annika och planera bröllopskläder. Alltså vad ska jag ha på mig? Har verkligen INGEN aning. Vad får jag ens på mig är ju frågan? 😀 haha. Efter det ska jag försöka få till ett träningspass och sedan jobba ikapp hemifrån.

TORSDAG
Kommer jobba hemifrån under förmiddagen och sedan kl 13 så ska jag vara på plats på TV4 för att medverka i Malou efter 10. Tror det kommer sändas på fredag redan så håll utkik 🙂

FREDAG
Ska först till barnmorskan på möte och sedan går jag direkt till Welloteket för att ha möte. Efter det blir det fredagsfys 🙂

LÖRDAG – SÖNDAG
Börjar lördagen med en gravidmassage jag fått av mitt älskade hjärta. Han är så fin mot mig och ger mig varje vecka när vi går in i ny vecka en present. Så gulligt! Sedan har jag än så länge inga planer men jag tror det är bra då jag känner att det varit lite mycket inbokat de senaste veckorna.

14 kommentarer | Translate


Annons
Laddar