Annons
Annons


VECKANS SCHEMA


Alltså jag vet inte vart jag ska börja? TACK fina fina ni över alla grattis och lyckönskningar! Jag är helt mållös och varm i hjärtat av kärlek! Både jag och Alex är så glada och lyckliga och vill bara stanna i denna känslan för alltid! Var så nervös över att dela videon då den var väldigt personlig och det kan såra väldigt mycket om det skulle blivit något hat över den. Men den togs emot så himla fint och nu är jag glad över att jag vågade delade med mig ♥

Annons

Har ni några frågor om graviditeten så får ni gärna ställa dem nedan i kommentarerna i detta inlägg så svarar jag på dem inom kort. Tänkte också börja med lite veckouppdateringar på graviditeten då det är så mycket som händer verka vecka.

Men först en liten uppdatering om vad som kommer hända denna vecka. 

MÅNDAG
Ska idag iväg till älskade Celina och fixa mina naglar. Säga bara ÄNTLIGEN! Efter mitt inlägg om vigselring så var det flera nagelteknologer som mailade mig och frågade om jag ville ha sons på naglar. haha. Jag väntade nästan 2 veckor längre än vanligt denna gången för att tajma in så jag kommer ha fina naglar på bröllopet 🙂 Efter det ska jag hem och äta lunch för att sedan träna och efter det ska jag på möte med en poddsponsor och sedan middag med en tjejkompis. Så mys!

TISDAG
Börjar dagen mat att fota med Lisa. Efter det ska jag på möte angående mitt eget varumärke som snart släpps och sedan möte med säljarna på min bloggportal. Efter det ska jag och Alex mötas upp för att planera veckans podd och sedan spela in. Wohoo.

ONSDAG
Ska på möte med stylist Annika och planera bröllopskläder. Alltså vad ska jag ha på mig? Har verkligen INGEN aning. Vad får jag ens på mig är ju frågan? 😀 haha. Efter det ska jag försöka få till ett träningspass och sedan jobba ikapp hemifrån.

TORSDAG
Kommer jobba hemifrån under förmiddagen och sedan kl 13 så ska jag vara på plats på TV4 för att medverka i Malou efter 10. Tror det kommer sändas på fredag redan så håll utkik 🙂

FREDAG
Ska först till barnmorskan på möte och sedan går jag direkt till Welloteket för att ha möte. Efter det blir det fredagsfys 🙂

LÖRDAG – SÖNDAG
Börjar lördagen med en gravidmassage jag fått av mitt älskade hjärta. Han är så fin mot mig och ger mig varje vecka när vi går in i ny vecka en present. Så gulligt! Sedan har jag än så länge inga planer men jag tror det är bra då jag känner att det varit lite mycket inbokat de senaste veckorna.

14 kommentarer till “VECKANS SCHEMA”

 1. Du använder dig av Natural Cycles väl?😊 det har jag med börjat med för ca 1 månad sedan. Hjälpte de dig nu när ni skulle bli gravid eller var de oplanerat?😊 Så glad för er skull!😘

 2. Hade du nått preventivmedel i samband med att du blev gravid? Eller har ni försökt att bli gravida ett tag? Så himla kul för er, ska bli kul att följa er resa!!💗

 3. Hej!
  Grattis till graviditeten! jag ar oxå 8 veckors gravid och ska bli sa kul o följa dig.
  Vore jätte kul att hora vecka for vecka, hur du matt och hur du ätit/tränat? Vilken vecka ar du i förresten?
  Kram

 4. Hej Ida! Grattis till graviditeten! Jag har lyssnat på er nya podd! Så bra och rolig verkligen! Jag undrar om det var planerat att ni skulle bli gravida? Har ni försökt länge eller gick det på första försöket?
  Kram Hanna

 5. Hej! Jag undrar om graviditeten var planerad eller inte. Fick för mig att ni inte hade så jättebråttom att skaffa barn, men det kanske jag missuppfattade. Jättekul i alla fall, och videon var så himla fin, så jag grät lite. Lycka till nu!

 6. Hej! Stort grattis, sååå glad för din skull! Jag undrar om du gjorde något speciellt för att bli gravid, tex vitaminer/tillskott/ägglossningstest eller har några andra råd till någon som kämpar för att bli gravid? Var graviditeten planerad och i så fall hur länge försökte ni?

 7. Grattis till er! Hur tänker du kring kost nu under graviditeten? Kommer du att fortsätta äta helt veganskt, eller kommer du att anpassa kosten om du till exempel får dåliga värden? Har ni tänkt något på hur ni ska göra med barnets kost längre fram? Kommer hen också äta veganskt?

 8. Hej Ida! Grattis till graviditeten ♡ jag undrar ifall du skulle kunna göra ett inlägg eller berätta vad du har, och kommer äta under din graviditet som vegan. Tillskott osv. Hade varit jättebra och intressant då jag själv äter vegansk kost och vill bli gravid som småningom. Kram och lycka till med allt! <3

 9. Hej,
  Har ni tagit reda på könet? Och vill ni inte veta skulle jag vilja tipsa om att kanske redigera lite i ultraljudsbilderna då man kan se vilket kön de är om man är insatt i ultraljudsbilder.
  Stort grattis ❤️

 10. Hej,
  Har ni tagit reda på könet? Och vill ni inte veta skulle jag vilja tipsa om att kanske redigera lite i ultraljudsbilderna då man kan se vilket kön de är om man är insatt i ultraljudsbilder.
  Stort grattis ❤️

 11. Tusen grattis till att ni väntar barn! Fick en mindre chock och tårar i ögonen när jag fick nys om nyheten i söndags. Jag har nog följt dig sedan du dansade på Akis då jag själv är gammal dansare, så det känns ju som att bomben släpptes från en kär gammal vän <3
  Jag undrar, förutom de frågor som alla redan ställt, om det var någon, både i din närhet och i dina sociala medier, som kommenterade eller misstänkte din graviditet innan du gick ut med det? Bortsett från diskussionen kring ditt åksjukearmband, haha. Hur och när berättade ni för nära och kära?
  Stort lycka till med allt, ser så mycket fram emot att följa din nya resa. KRAM!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar