Annons
Annons


VECKANS SCHEMA


God morgon mina älsklingar! Wohoo för en ny vecka! Jag känner också att kommande veckor kommer bli så härliga då jobb börjar avta och lägenheten börjar komma i ordning. Jag ska verkligen försöka varva ner ordentligt innan jul så jag kan njuta ordentligt. Ska även försöka fixa klart i lägenheten och fixa inför släktmyset jag ska ha här den 23 december. Det är första gången min familj och släkt ska få se vår lägenhet och jag är så peppad på det! Nej nu kommer här veckans schema…

Annons

MÅNDAG
Ganska lugn dag med ett möte med nya företaget, sedan möte med min assistent Isa och efter det ska jag försöka få till ett träningspass. Ska även försöka mig på att bygga ihop vår nya byrå och TV-bänk vi köpte på Ikea i helgen. Wish me luck! Haha.

TISDAG
Ska spela in collab med Anna och Amanda från podden Alla Våra Ligg hemma hos mig. Så kul! Sedan så ska jag jobba hemifrån och kvällen kommer jag spendera med min älskade då vi firar… håll i er… 7 år! Vi funderar på att äta något ute och sedan gå på bio.

ONSDAG
Ska ha privatlektion i engelska och sedan möte med min revisor. Ska även fota och filma samarbeten med Lisa.

TORSDAG
Ska på ett event med H&M på förmiddagen och sedan ska jag till frisören. ÄNTLIGEN! Ska färga, klippa och ta ut förtjockningen.

FREDAG
Möte med Welloteket hela dagen och sedan till gymmet.

LÖRDAG – SÖNDAG
Jag har planer men de är tyvärr hemliga. Haha. Ska bli så sjukt skoj!

3 kommentarer till “VECKANS SCHEMA”

  1. Ditt hår är så fint, även utan förtjockning! Ska bli spännande att se håret efter frisörbesöket:) Jag har väldigt tunt hår och är sugen på att sätta i lite löshår. Nu undrar jag hur många slingor du har i just nu? Eller är det slingor du har satt i? 🙂 Tack!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar