Annons
Annons


VECKANS LISTA


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

God söndag älsklingar! Här kommer min första ”veckans lista”. Tycker ni jag ska ta bort eller lägga till någon mer punkt i ”veckans ”  så skriv nedan? 🙂

.

VECKANS MÅENDE
Denna veckan har jag till största delen mått riktigt bra förutom lite magont i fredags. Har känt mig lugn och harmonisk till skillnad från veckorna som varit innan. Har börjat läsa boken Kraften igen som är skriven av hon som gjort The Secret. Brukar försöka läsa Kraften 1-2 gånger om året för att den får mig att tänka efter och ändra mindset. Jag har också varit noga med att yoga varje morgon vilket jag slarvat med sedan efter semestern. Det gör stor skillnad.

Annons

VECKANS LÄSKIGASTE
Det var sånglektionen hos Kishti. Har börjat ta sånglektioner hos härliga Kishti och jag var väldigt nervös när jag gick dit men Kishti var världens gulligaste och härligaste så den nervositeten släppte så fort jag kom dit.

VECKANS GODASTE MÅLTID
Det var absolut Thalin från Koloni som jag käkade på lunchmötet med Welloteamet. Så himla god!

VECKANS JOBB
Denna veckan har mycket av tiden gått åt till att svara på mail, planera bloggen och planera kommande musikvideo. Det är verkligen mycket som ska fixas inför en sådan inspelning. 3 olika lokations, 3 olika outfits till mig, koreografi, filmteam, dansare, kläder till dansare, hår, make mm. Längtar tills all planering är klar och vi kan börja spela in. Sedan känns det också kul att vara peppad på bloggen igen och att jag ändrat innehåll.

VECKANS KLÄDESPLAGG

Min nya rosa tröja med tiger på! (reklamlänk via Apprl) (adlink)

VECKANS TRÅKIGASTE
Att jag haft sådan kvällsångest. Pratade om det i min senaste vlogg att jag alltid får ångest av att gå och lägga mig. I min drömvärld så skulle jag helst vara vaken dygnet runt. Har haft så sedan jag kan minnas och vet inte varför kan får det. Tycker det är så tråkigt och slöseri med tid att sova. Har haft extra mycket ångest denna vecka då Alex varit bortrest. Då blir jag även rädd för inbrottstjuvar mm.

VECKANS LÅT
Look What You Made Me Do – Taylor Swift

VECKANS BÄSTA
Hela torsdagen. Var både hos Marisol och Kjersti på behandling och mådde bara så himla bra. Önskar att jag kunde må så varje dag i resten av livet 🙂 Sedan även att hälsa på Jossan och Vanja på Drömmis. Hade kunnat stanna i många timmar till och pratat med dem.

VECKANS MEST LIKADE BILD

19 kommentarer till “VECKANS LISTA”

 1. Om du lägger till något så hade t.ex Veckans pryl varit kul. Tänker mig tips om något som du verkligen gillar eller något som gjort veckan extra bra.

 2. Har du testat att lyssna/titta på AMSR klipp innan du lägger dig?
  Jag själv blir väldigt rogivad av sådana som pratar med dova röster. Kanske för att det påminner litegrann om när jag var liten och man fick en god natt saga läst för en X)

  Dock så hatar jag själv de AMSR med FEL röst, som för högt eller bara ja… fel röst helt enkelt.
  Och dessa personer som äter/smaskar! Usch!

  Annars vet jag att jag bland annat gillat lyssna på t.ex. Izzy Ds AMSR videos (som även är en halvsvensk vegan youtuber)

  Men vet att det är många personer som också hatar all AMSR. Men testa på det, om du inte redan har gjort det! 🙂

  1. ja just det är ju sådana videos där de typ viskar. haha. Ska testa kolla på en sådan 🙂 Tack för tipset 🙂 <3

 3. Hej ida! Kan inte du ge en update vilka kostillskott du använder? Har funderat på att börja med tillskott bara för att få i mig tillräckligt med sånt som behövs! Kram

 4. Hallå:) Kan jag få Marisols nummer/kontakt? Skulle så gärna vilja testa men vill inte gå till vem som helst och du har ju pratat så gott om henne.. Kramis

 5. Hej Ida!
  Jag funderar på att ta bort mejeriprodukter för att se om min acne blir bättre. Men jag tycker det är jätte svårt då det är en extremt stor del av min kost. Eftersom du är vegan så borde ju du ha super koll på vad man kan ersätta allt med! 🙂
  Ersätta mjölk- vad är godast av alla alternativ som finns, havremjölk, soya, mandeldryck, kokosmjölk osv? (Gillar inte kokos så mycket) Går det att ha oboy i dessa? (Beroende av oboy;)
  Vad ersätter jag créme fraiche och tex grädde med när jag går såser osv? Känns inte som man kan leva utan det 😮
  Och yoghurt? Finns det goda veganska yoghurts?
  Vore så tacksam för lite tips och hjälp! <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar