Annons
Annons


VECKANS LISTA


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

God söndag älsklingar! Här kommer min första ”veckans lista”. Tycker ni jag ska ta bort eller lägga till någon mer punkt i ”veckans ”  så skriv nedan? 🙂

.

VECKANS MÅENDE
Denna veckan har jag till största delen mått riktigt bra förutom lite magont i fredags. Har känt mig lugn och harmonisk till skillnad från veckorna som varit innan. Har börjat läsa boken Kraften igen som är skriven av hon som gjort The Secret. Brukar försöka läsa Kraften 1-2 gånger om året för att den får mig att tänka efter och ändra mindset. Jag har också varit noga med att yoga varje morgon vilket jag slarvat med sedan efter semestern. Det gör stor skillnad.

Annons

VECKANS LÄSKIGASTE
Det var sånglektionen hos Kishti. Har börjat ta sånglektioner hos härliga Kishti och jag var väldigt nervös när jag gick dit men Kishti var världens gulligaste och härligaste så den nervositeten släppte så fort jag kom dit.

VECKANS GODASTE MÅLTID
Det var absolut Thalin från Koloni som jag käkade på lunchmötet med Welloteamet. Så himla god!

VECKANS JOBB
Denna veckan har mycket av tiden gått åt till att svara på mail, planera bloggen och planera kommande musikvideo. Det är verkligen mycket som ska fixas inför en sådan inspelning. 3 olika lokations, 3 olika outfits till mig, koreografi, filmteam, dansare, kläder till dansare, hår, make mm. Längtar tills all planering är klar och vi kan börja spela in. Sedan känns det också kul att vara peppad på bloggen igen och att jag ändrat innehåll.

VECKANS KLÄDESPLAGG

Min nya rosa tröja med tiger på! (adlink)

VECKANS TRÅKIGASTE
Att jag haft sådan kvällsångest. Pratade om det i min senaste vlogg att jag alltid får ångest av att gå och lägga mig. I min drömvärld så skulle jag helst vara vaken dygnet runt. Har haft så sedan jag kan minnas och vet inte varför kan får det. Tycker det är så tråkigt och slöseri med tid att sova. Har haft extra mycket ångest denna vecka då Alex varit bortrest. Då blir jag även rädd för inbrottstjuvar mm.

VECKANS LÅT
Look What You Made Me Do – Taylor Swift

VECKANS BÄSTA
Hela torsdagen. Var både hos Marisol och Kjersti på behandling och mådde bara så himla bra. Önskar att jag kunde må så varje dag i resten av livet 🙂 Sedan även att hälsa på Jossan och Vanja på Drömmis. Hade kunnat stanna i många timmar till och pratat med dem.

VECKANS MEST LIKADE BILD

19 kommentarer | Translate


Annons
Laddar