Annons
Annons


VECKANS LISTA


VECKANS MÅENDE
Bra! Jag har varit både hos naprapaten och på stenhård massage och fått upp låsningar och stenhårda muskler så efter det började jag må mycket bättre. Jag blir verkligen så påverkad av när jag har låsningar i kroppen. Det är det enda som jag kan fokusera på. Min förra naprapat sa att jag är extra känslig då jag är så rörlig och varje låsning känns då mer på mig då jag är van att kunna röra mig. I alla fall skönt att det är löst! Känner dock att det onda i rumpan är på väg tillbaka så får försöka rulla på bollar i veckan och sedan gå på massage igen nästa vecka,

Annons

VECKANS LÄSKIGASTE
Min mardröm jag hade om att jag åkte in till förlossningen och de tvingade mig att göra akut kejsarsnitt utan att Alex var där.

VECKANS GODASTE MÅLTID

Denna magiska sallad som jag ätit 3 gånger denna veckan på Mahalo. Marinerad Tofu, sötpotatis, avokado, sallad, sharonfrukt, avokado/wasabi dressing mm. MUMS!

VECKANS JOBB
Fullt ös medvetslös. Så mycket jobb denna veckan då jag har väldigt många samarbeten som ska ut nu i juli. Vad hände med juli i år? Det brukar vara den lugnaste månaden men för mig är det den mest hektiska jobbmässigt! haha. Har i alla fall haft 3 inspelningar, fotat med Lisa, varit på flera möten och spelat in podd.

VECKANS KLÄDESPLAGG

Denna t-shirt från Stronger. Gjorde ett samarbete med dem på youtube i veckan och blev helt kär i deras t-shirts! Älskar att de även täcker hela min mage. Haha.

VECKANS TRÅKIGASTE
Att jag idag inte har någon vän att fika med då alla är bortresta 🙁 Haha rastlöstjejhärvillhalitefikasällskap!

VECKANS BÄSTA

Det var definitivt Hjärt- och lungräddningskursen vi hade hemma hos mig i veckan. Alltså jag säger bara det att ALLA borde gå en sådan kurs även om man har barn eller inte. Man kan verkligen rädda liv med denna kunskapen.

VECKANS BOOST  

Att ha myskväll med Therese och Sabina hemma hos mig. Bara äta gott och sitta och prata i flera timmar. Finns inget bättre! 🙂

VECKANS MYSIGASTE

I fredags var jag och Alex på vegansk grillkväll på Radisson Royal Park i Hagaparken. Alltså jag rekommenderar! Så fint där ute och maten var magisk. Deras hemmagjorda grillade thempeh var så sjuuuukt god!!! MUMS!

VECKANS MEST LIKADE BILD 

9 kommentarer till “VECKANS LISTA”

 1. Hej Ida 🙂 Så fin du är i din gravid mage . Jag undrar om du skulle vilja göra ett uppdaterat inlägg på din blogg en lista på dina bästa matställen i Stockholm. Vet att du har gjort detta innan för länge sen men du har kanske hittat nya ställen som du gillar nu och kunde tipsa om. Hade varit tacksam för svar då jag och min mamma ska åka till Stockholm i augusti. Kram på dig ❤️

 2. Hej Ida !
  Alltid så underbart att läsa din blogg !!!!! 🙂
  Vilken underbar vecka du haft !!! Hoppas nästa vecka blir minst lika bra eller ännu bättre !

  Nu är det inte långt kvar till älskade mini kommer till världen !
  Skickar varma styrkande kramar !!!
  Du är grym Ida !
  Vilka läckra måltider !
  Men vad är Mahola ?

  <3

  1. Tack snälla fina du för den kommentaren <3 <3 Mahalo ska det stå och det är ett matställe i stockholm 🙂 <3

   1. Hej Ida !!!

    Ah ok !!!
    Ska absolut testa om jag kommer till Stockholm !!!
    Tack för svaret om var rädd om dig fina du !
    Kram <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar