Annons
Annons


VECKANS LISTA


VECKANS MÅENDE
Inte på topp utan har varit ganska trött och hängig faktiskt och lättirriterad. Har inte alls känt att hormonerna påverkat mitt humör så mycket under graviditeten för ens i slutet av denna veckan. Eller så är det kanske för att jag nu sover så dåligt, har ont i ryggen, ingenting är bekvämt längre, jag är kissnödig hela tiden mm. som gör att jag blir lite irriterad! Men som sagt nu är jag inne på slutspurten!

Annons

VECKANS LÄSKIGASTE
Den här veckan har varit så sjukt lugnt och INGET läskigt har hänt.

VECKANS GODASTE MÅLTID
Utan tvekan potatissalladen som jag har tjatat om hela veckan 😀

VECKANS JOBB
Har jobbat på bra trots semester och vi har spelat in podd här nere, spelat in 2 samarbeten, filmat, bloggat massor, testat nya recept som jag kommer dela, svarat på mail, betalat fakturor osv.

VECKANS KLÄDESPLAGG

Mina hängslebyxor från H&M.

VECKANS TRÅKIGASTE
Min låga energi.

VECKANS BÄSTA

Att ha ”semester” och komma iväg från Stockholm. Visst har vi båda jobbat en hel del varje dag men det är bara kul. Här är det inte massa andra måsten som möten, hämta bud, tvättar, städa osv.

VECKANS BOOST

Fikan med mina kära vänner Lilla P och Fia. Alltid lika mysigt att ses.

VECKANS MYSIGASTE

Mina långsamma dagliga powerlunkar. Att ta en promenad skogen med vacker natur och en bra podd i öronen är ju bara magiskt! Går inte att jämföra med att ta en promenad i Stockholm där man måste stanna vid varje rödljus.

VECKANS MEST LIKADE BILD 

Kommentarer till “VECKANS LISTA”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar