Annons
Annons


VECKANS LISTA


VECKANS MÅENDE
Bra men lite stressad. Så mycket jobb nu innan midsommar som måste bli klart. Väldigt mycket samarbeten som ska upp under sommaren men som måste förberedas och godkännas innan alla går på semester. Men det är lyxproblem. Känner verkligen att jag har de absoluta drömsmarbetspartnerna just nu och är så tacksam! 🙂

Annons

VECKANS LÄSKIGASTE
Hur folk tar sig friheten att kommentera andras kroppar hur de vill. Som gravid får man utstå en hel del. Jag möter varje dag människor som kommenterar min kropp hel fritt. Oj vilken stor mage! Oj vad liten mage du har! Gud vad skönt att du inte har gått upp i vikt, det där blir lätt att återhämta sig från. Men du ser ju faktiskt bra ut för att vara gravid. Nu har du allt växt mycket, vart ska detta ta vägen. osv  Det verkar som att bara för att man blir gravid så har man frihet att kommentera kroppen öppet. Oftast vill ju folk bara väl men det kan bli så fel både mot mig ovh de som står bredvid.

VECKANS GODASTE MÅLTID

Faktiskt denna måltid som jag själv slängde ihop supersnabbt. Recept här!

VECKANS JOBB
Fullt ös med både möten, smarabeten och annat. Väldigt effektiv har jag varit + att jag fixat massa tråkiga ekonomigrejer, försäkringar och placeringar. Känner mig så duktig och vuxen!

VECKANS KLÄDESPLAGG 

Älskar denna nya klänningen från Chiquelle.

VECKANS TRÅKIGASTE
Att jag inte kunnat njuta av veckan fullt ut pga. att det varit lite stressigt.

VECKANS LÅT
Solo – Clean bandit

VECKANS BÄSTA
Babyshowern igår såklart! WOW säger jag bara vilka vänner man har och vilken dag! Berättar mer om den i ett separat inlägg snart.

VECKANS BOOST
Att få hänga med mamma och kusin Vicky hela helgen. Önskar de bodde närmare och speciellt nu när Mini kommer.

VECKANS MYSIGASTE
Att gå på profylaxkurs tillsammans med mitt hjärta. Så fint att se honom mata lilla dockan med nappflaska. Mitt hjärta kommer smälta när han sitter där men Mini sedan. Mina 2 älskade män ♥

VECKANS MEST LIKADE BILD gravid vecka 32 bild mage magbild ida warg

16 kommentarer till “VECKANS LISTA”

 1. Jag har hört många gravida som får kommentarer och jag förstod först inte det kränkande i det eftersom man är gravid liksom och inte har sin vanliga kropp så att säga. Men har hört från andra både åt det ena och det andra hållet. ”GUD vad stor du blivit, blir svårt att gå ner sen”. Eller ”Gud vad liten du är, är du säker på att det är nåt därinne”.

  1. Nä, jag vet. Det är nog en sån grej man fattar först när man är gravid själv. Men är säkert olika hur andra reagerar också på kommentarer 🙂

 2. Maten ser jätte god ut! =)
  Det är verkligen underligt hur folk tar sig friheten att kommentera andras kroppar och att det är accepterat att bli kritiserad överhuvudtaget för sådana saker. Hoppas att du inte tar åt dig i alla fall.

  1. Helt maaaagiskt var det! Jaa, men folk menar nog inget illa men kan bli fel ändå.. Hoppas du har en fin helg <3

  1. Men åh tack fina du vad glad jag blir <3 Jag föddes med fylliga läppar. Gjorde dem en gång 2009 med 0,5ml totalt men det blev så misslyckat så har inte vågat göra om. Haha.

 3. Jag kan tänka mig också att det blir extra jobbigt när det är en situation där man själv inte har någon kontroll alls. Kroppen förändras utan att man kan påverka eller göra något åt det och det måste ju vara otroligt jobbigt för många, att liksom inte känna igen sig riktigt i sin egen kropp. Att säga något som kan bygga på oron över hur kroppen kommer se ut efter (klart man kan oroa sig över det även om det inte ska spela någon roll) eller hur barnet i magen mår tar ju så klart.. För mig utifrån så är det ju ”bara en gravidmage” men för den blivande mamman är det ju 1000 tankar och känslor ovanpå det…

  1. Ja men precis så är det. Inget jag heller tänkte på innan men nu får jag kommentarer om min kropp dagligen vilket kan leda till många tankar då gravidhjärnan tänker mycket 😀 Haha.

 4. Jag fick också mängder av konstiga kommentarer som gravid. Jag minns särskilt en kommentar när jag var gravid med Ida. Eller två förresten.
  ”Du har fått större rumpa, det är säkert en flicka.” Kollega 1
  ”Oj vad stor du är. Är du säker på att det bara är en därinne?” Kollega 2
  Suck säger jag bara….

  1. Haha alltså människor! Så mycket åsikter och en gravid kvinna är känslig oftast. Folk måste lära sig <3

 5. Vilken vacker klänning. Vilken strlk har du? Jag är gravid i v 32 o skulle vilja skicka efter denna. Normalt ör jag en strl,36 o har gått upp ganska modest. Snällt om du hinner svara😉

  1. Tack snälla och jag håller med. Älskar klänningen! Tog den mista storleken och har normalt XS eller 34/36. Kramis

 6. Vilken härlig vecka du haft!
  Lika fin som alltid!!!!!!:-)
  O så fint o mysigt med babyshowern !!!!!

  Massa kramar
  Anna från Malmö

 7. Hej Ida! Jag sitter och letar efter en snygg, stor guldig spegel och har för mig att du har en så fin i vardagsrummet! Skulle du kanske kunna länka den?? Tack på förhand!! <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar