Annons
Annons


VECKANS LISTA


VECKANS MÅENDE
Väldigt bra måste jag säga men jag var lite nervös över mina lanseringsevent. Man vet ju aldrig hur det ska gå innan. Kommer folk dyka upp? Smakar maten bra? Kommer jag ihåg vad jag ska säga? Hinner jag vara trevlig mot alla? Men både eventsen gick så bra och är väldigt stolt att jag genomfört dem då det ligger utanför min bekvämlighetszon.

Annons

VECKANS LÄSKIGASTE
Att hålla i eventet.

VECKANS GODASTE MÅLTID

Det är faktiskt den magiskt goda nudel och tofusalladen vi serverade på eventet i fredags. Alla jag pratade med (och även jag) tyckte att det var sååå gott!

VECKANS JOBB
Filmat och postat en house tour, filmat 2 andra samarbeten, svarat på massa mail, hålla i 2 events och varit på en hel del möten. En mycket effektiv jobbvecka!

VECKANS KLÄDESPLAGG

Min nya prickiga Kimono. Sååå himla nöjd över den då den funkar både som en klänning/tunika till mina gravidtights eller så kan man ha den öppen till byxor och linne eller över bikinin i sommar. Ni hittar den här (reklamlänk)

VECKANS TRÅKIGASTE
Att jag varit lite illamående vissa dagar efter frukost. Läste att symtomen i första trimetern kan komma tillbaka nu i trimeter 3? Hoppas inte!

VECKANS BÄSTAIda Warg Beauty brun utan sol
Vad ska jag välja här liksom? Att jag för första gången hållt i mina egna produkter? Att jag vågat hålla i 2 events? Att jag har världens bästa vänner som kommer och stöttar mig? Att jag jobbar med bästa teamet på Lets Face It? Att solen har varit framme hela veckan? Hmm, svårt val här! 🙂

VECKANS BOOST
Att jag fått hänga med så många vänner och trevliga människor. Jag tycker ju att events är jobbigt och påfrestande innan men när man väl är där och får prata och hänga med andra inspirerande människor blir man ju bara så peppad!

VECKANS MYSIGASTE
Att vara på middag med en av mina bästa och äldsta vänner Becka igår. Jag Alex, Becka och David (Beckas man) var och åt middag igår på Berns. Så himla mysigt och trevligt!

VECKANS MEST LIKADE BILD

5 kommentarer till “VECKANS LISTA”

 1. Hej Ida!
  Jag har en fundering gällande din lansering av bus.
  Vad jag märkt när det gäller släpp av produkter från influensers/youtubers kändisar så ska det alltid kosta över 200kr.
  Visst en bra produkt ska kosta mycket, men.. Av dessa som släppt böcker/parfymer/smink och som du nu bus så är nästan majoriteten mellan 10-18 år. Alla har inte ekonomin att kunna köpa något för +200kr. Förstår du hur jag menar?

  Därför undrar jag hur du tänkt till detta? Kommer din bus ligga mellan 50-100kr eller kommer den ligga på +200kr?

  En kreatör som släppte smink, Lisa Jonson A.ka Misslisibell hon släppte budget smink vilket var superbra! Det såldes ju på Ullared för ca 50-170kr. Perfekt enligt mig för produkter som är dryga och inte tar slut fort.

  Sen angående dryg produkt, hur kommer din bus vara? Kommer den vara dryg så att man inte behöver köpa nytt varje vecka eller kommer den räcka till flera appliceringar?
  Detta är ju också en viktig del i prisfrågan eftersom man vill ha en bra produkt som håller länge och är billig så inte halva ens barnbidrag/löning går åt till just detta.

  Vore tacksam över ett svar möjligtvist i inlägg eller en snutt i en vlogg/video.

  (Att tillägga är jag 21 år jag som ställer denna frågan)

  1. Hej! Jag är inte Ida och kan därför inte svara på alla dina frågor, men läste om priset på produkterna på hennes instagram! 179kr styck, vilket är ett rätt bra pris för en bra BUS enligt mig! 😘

  2. Hej Elin och tack för bra frågor! Min BUS kommer ligga på 179kr vilket är ett väldigt bra pris för den kvaliten som man får. Hur länge produkten räcker kommer vara olika beroende på hur mycket man behöver till kroppen och hur ofta man smörjer sig. Jag smörjer hela kroppen 1 gång i vecka och ibland en touch up i ansikte, ben eller armar och min flaska har då räckt i 2 månader. Men som sagt allt beror ju på. Men jag tror inte du kommer behöva köpa nytt varje vecka. I så fall kommer du vara VÄLDIGT brun, haha.

 2. Vilken fin vecka du haft :).
  Jag mådde inte illa i början men sen efter v30 kräktes jag ofta. Tror det är för alla organ flyttar upp under revbenen där mot slutet. 😅, prova är små portioner men utspritt under dagen. Det hjälpte mig något.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar