Annons
Annons


VECKANS LISTA


VECKANS MÅENDE

Det kliiiiiiiar och jag är så trött!!! Pollen säger jag bara. Känns som varenda människa i Stockholm från ingenstans fått pollenallergi även fast de inte haft det innan. Förutom det har jag mått toppen. Eller lite humörsvängningar måste jag erkänna då jag kan bli väldigt bitsk ibland. Haha. Men annars bra.

Annons

VECKANS LÄSKIGASTE
Ingenting. haha. Så lugn och härlig vecka!

VECKANS GODASTE MÅLTID

Denna Thalin från Koloni på Jungrfugatan. MUMS säger jag bara! Har varit dör 2 gånger i veckan och ätit den.

VECKANS JOBB
Har betat av ganska mycket även om jag mest jobbat hemifrån. Eftersom det är så mycket röda dagar har det inte blivit så många möten. Men skönt då jag kunnat vila upp mig inför kommande veckan med lanseringsevent och massa annat kul!

VECKANS KLÄDESPLAGG
     
Denna fina klänning! Ni förstår inte hur glad jag blir varje gång jag hittar en klänning som lilla kulan får plats i. haha. Att den dessutom har både en superfin modell och färg och inte bara svart är ju extra plus. Det är ingen gravidklänning utan en ”vanlig” och ni hittar den här! (reklamlänk)

VECKANS TRÅKIGASTE
Att jag sovit så himla dåligt. Går och lägger mig 23.30 och vaknar kl 6 varje morgon och där mellan har jag vaknat och kissat 3-6 gånger. Men jag antar att så bara är fallet just nu. Drömmer massa mardrömmar om Mini och annat vilket är väldigt jobbigt. Men men 12 veckor kvar bara…

VECKANS LÅT
No Tears Left To Cry – Ariana Grande

VECKANS BÄSTA

Att jag nu äntligen kan använda magen som ett bord om jag sittligger. När jag och Alex var och skulle podda så satt vi och drack matchalatte medan vi planerade innan. När jag sedan ville ställa ifrån mig koppen var det så långt till bordet och fanns ingenstans bredvid som jag kunde ställa min mugg på. Fick då syn på magen och testade ställa den där och WOW vilket bra bord. Haha. Äntligen har jag användning för kulan!

VECKANS BOOST
Gravidmassagen jag var på igår! Alltså så himla härligt! Längtade hela veckan på att få gå iväg till Spa By Us och bara bli omhändertagen. Att dessutom få ligga på mage är ju underbart!

VECKANS MYSIGASTE

Att hänga men Alexandra och lilla Lou hemma hos mig i tisdags. Vi lärde känna varandra för kanske 5 år sedan och hittade varandra då vi båda var lite annorlunda (eller rättare sagt lugna och lite nördiga lantisar) mot alla andra influencers. Sedan åkte jag, Alexandra och hennes syster Victoria på en resa till Barcelona och levde rövaren. Tänk att vi alla 3 nu har blivit och ska bli mammor samma år. Det kunde vi nog aldrig anan där i Barcelona för 4 år sedan.

VECKANS MEST LIKADE BILD

7 kommentarer till “VECKANS LISTA”

  1. Hej Ida! Vart har du köpt den vita koftan som du har i dagens videon? sjukt snygg.. 😉
    Gillar dina videos =D hälsn Maria

  2. Hej Ida! Betalde/bokade ni själva för ultraljudet ni gjorde nyss eller ingår det hos er barnmorska? Enligt min barnmorska så är det inga fler ultraljud efter rul i v19. Jag skulle så gärna vilja se min lilla bebis igen (är i v23).

    1. Nej vi bokade själva och betalade 800kr extra. Kan varmt rekommendera att gå och hälsa på bebis ibland. Så mysigt! <3

  3. Jag hade massor av jobbiga drömmar under en period av min graviditet, alltid sådana jag vaknade och storgrät av. Det kunde vara ngt med bebisen, alltid om att ngt hemskt hänt. Eller så att alla min vänner stött bort mig ur kompisgänget haha 😂😆 det var så hemskt då, att vakna och gråta gråta gråta. Nu kan man bara skratta åt allt som gravidhormonerna gör med kroppen och knoppen 😂

  4. Hej! Vart är musikvideon på Alex när han sjöng ”boy band” haha? Kommer direkt från poddis! 😀 Kram <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar