Annons
Annons


VECKANS LISTA


VECKANS MÅENDE
Lite upp och ner även denna veckan. Har känt mig lite stressad pga. att jag inte kände Mini så tydligt som jag brukar göra i början av veckan. Brukar känna honom när jag vilar och är still och det hade inte blivit så mycket av det så jag hade bara vaggat honom till sömns. När jag sedan tog det lugnt dagarna efter började han härja runt igen 🙂

Annons

VECKANS LÄSKIGASTE
Att berätta om mitt eget varumärke, läs om det här. Sitter just nu och planerar event och andra saker inför release och marknadsföring. Jag trivs ju inte riktigt med att stå i centrum och att hålla i events blir ju verkligen en läskig utmaning för mig.

VECKANS GODASTE MÅLTID

Min egen poke bowl faktisk. Så himla god! Recept hittar ni här.

VECKANS JOBB
Har jobbat på i full fart denna vecka minst sagt och fått väldigt mycket gjort men har tyvärr väldigt mycket kvar. Men ska ta mig några timmar idag och bara beta av min to do list så jag är i fas för kommande vecka.

VECKANS KLÄDESPLAGG

Blir överlycklig varje gång jag hittar en klänning som passar med magen. Hittade 3st när jag var ute på shopping här om dagen och blev så glad. Längtar tills man kan skippa strumpbyxorna! Ni hittar denna klänningen här! (reklamlänk)

VECKANS TRÅKIGASTE
Att jag varit lite hängig och illamående på förmiddagarna.

VECKANS LÅT
Remind me to forget – Kygo. Älskar verkligen Kygo alltså!

VECKANS BÄSTA
Att min älskade man nu släppt sin bok Framgångsboken. Så stolt över honom och så gulligt att han tillägnat den till mig och Mini ♥ Han hade releasefest i fredags och det blev så lyckat! I boken kommer alla de bästa tipsen från hans intervjuer och gäster vara samlade. Så himla bra. Kan verkligen rekommendera att läsa eller lyssna på (Finns på Storytel och andra ljudbokstjänster)! Ni hittar den här!

VECKANS BOOST
All kärlek, gratulationer och positiv feedback jag fått om mitt varumärke Ida Warg. Så kul att så många är peppade på att testa och jag är så nyfiken på att höra vad ni tycker. Jag ÄLSKAR produkterna och använder dem själv varje vecka så bara det känns så himla bra och rätt. Han nu även fått se en bild på första riktiga flaskan. Snart kommer de från fabriken och jag LÄNGTAR tills jag fåt hålla i mitt första ex. KÄNSLAN!

VECKANS MYSIGASTE Ida warg Therese lindgren sabina deciree
Att jag fått till så många kompisdejter! Har träffat lunchat med Jossan, haft hemmamys med Therese och Sabina, haft en hel myssöndag med Natasha och lunchat med Alexandra. Att hänga med vänner är det som ger mig mest energi i livet. Är så tacksam över att ha så många fina i mitt liv!

VECKANS MEST LIKADE BILDgravid vecka 26 ida warg mage

8 kommentarer till “VECKANS LISTA”

  1. Tack för en inspirerade blogg Ida 🙌☺️blir glad varje gång jag ser ett nytt inlägg 🙂

  2. Jag längtar verkligen till att du släpper din brun utan sol. Använder brun utan sol året runt och är riktigt sugen på att testa din och se om den är bättre än min nuvarande favorit! 😀

    1. Åh tack fina! Håller med att BUS är det bästa och hoppas du gillar min lika mycket som jag gör 🙂 <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar