Annons
Annons


VECKANS LISTA


VECKANS MÅENDE

Lite upp och ner! Oftast väldigt bra men hade en liten eller rättare sagt ganska grov dipp i fredags förmiddag. Men det var hormonerna som spökade och det får man faktiskt ha överseende med så här under graviditeten.

Annons

VECKANS LÄSKIGASTE
Alltså inget läskigt över huvud taget har hänt i veckan. Haha.

VECKANS GODASTE MÅLTID

Denna morotssoppa med saffran som jag åt på ett möte i veckan.

VECKANS JOBB
Har fått massa jobb gjort och just nu håller vi på att planera för fullt inför lanseringsevent av mitt eget varumärke. Är så sjukt pirrig inför det här!

VECKANS KLÄDESPLA  

Denna magiska mysdress. Jag älskar verkligen matchande set och denna är en stor favorit just nu! Ni hittar byxorna HÄR (reklamlänk) och hoodien HÄR (reklamlänk)!

VECKANS TRÅKIGASTE
Att jag känner av pollen. Absolut inte på samma nivå som för typ 6 år sedan då jag använde 10 olika allergimediciner + inhalatorer för astma. För 6 år sedan ändrade jag om kosten, började äta tillskott och efter det så har jag inte behövt ta någon medicin. Så himla skönt! Men ett tillskott som verkligen hjälpt mig under våren är MSM och eftersom jag är gravid så kan jag inte ta det i år så känner av det lite mer än förra året men fortfarande så behöver jag inte ta någon medicin som. tur är.

VECKANS LÅT
Har helt glömt att berätta detta men jag har släppt en ny version av min låt Set Sails. Det är Z3BRA music som gjort den härligaste sommar remixer av låten. Ni kan lyssna här!

VECKANS BÄSTA
Att jobba med världens bästa team när det gäller mitt eget varumärke! Kommer berätta mer om hela grejen senare idag eller imorgon men alltså WOW vad coolt det känns att snart ha mina egna produkter ute i butik!

VECKANS BOOST
Definitivt all kärlek jag fått av mina vänner och av er när det kommer till graviditet och släpp av eget varumärke. Vill säga stort tack till alla som hejar på och stöttar! ♥

VECKANS MYSIGASTE
Att igår ha dejtnight med mitt hjärta. Först gick vi ut och åt på restaurang och efter det åkte vi hem och lagade veganska bananpannkakor med sojagrädde, blåbär och jordgubbar och kollade på Alice i Underlandet. Så himla mysigt!

VECKANS MEST LIKADE BILD

9 kommentarer till “VECKANS LISTA”

 1. Det är ett riktigt pollen år just nu också. Var längesen jag var så här dålig av pollen, känner av det mer eller mindre dagligen. Brukar andra år vara hanterbart i alla fall, så tänker att det kanske även är därför du känner lite extra? 🙂

  Graviditetshormoner kan ibland göra så allergin blir bättre. När jag väntade sonen så var min allergi mer eller mindre borta, men när han föddes kom det tillbaka igen :/.

  1. Jaha men då kanske det är lite därför också. Men vad härligt det hadea varit, Men vem vet, jag kanske hade varit mycket sämre om jag inte varit gravid 🙂

 2. Hej Ida! Vad använder du för gravidtights? Jag skulle vilja hitta några som är i lite finare tyg och inte ’mjukistyg’, gillar inte att gå utanför huset i ’mysplagg’ 🙂

  Sen var det jag som för ett par veckor sen frågade om du kanske kunde ordna ett gravidevent, här kommer några tips på events som jag tror skulle vara uppskattade av dina gravida läsare och där du säkert kan hitta samarbetspartners:
  – hjärt och lungräddning om bebis sätter i halsen
  – gravidträning/gravidyoga/andning
  -förlossningssnack/coachning
  – profylax
  – amningsteknik

  1. Hej fina du! Just nu har jag bara de från H&M som är i bomull. Inte de snyggaste men tycker de funkar. Annars går jag runt mycket i träningstights och då har jag vanliga. Har köpt några mjuka från Lululemon som jag antingen kan dra upp över magen eller ha under magen. Sedan blir det mycket gravidstrumpbyxor från H&M.

   Ja men det är så bra förslag. Jag håller faktiskt på att kolla på att göra en HLR kurs tillsammans med en eventuell sponsor. Håll tummarna för att det blir av 🙂

 3. Börjar du fortfarande dagen med yoga? Vore så kul med ett nytt YouTube klipp med detta i sånt fall, gravidanpassat 😁

 4. RECEPT PÅ PANNKAKORNA!!! Ser otroligt gott ut. Fortsätt med det du gör. Du är en riktig inspiration!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar