Annons
Annons


VECKANS LISTA


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

VECKANS MÅENDE
I början av veckan var jag så sjukt stressad och nervös över inspelningen av musikvideon och nu efter så har jag känt mig bakis. Haha jag har mått bra men väldigt trött och lite ont i huvudet. Huvudvärken kommer garanterat från allt släng med nacken i dansen. Haha. Men annars känner jag en enorm tacksamhet till livet som jag inte gjort på länge och hur trött jag än är så känns det bra.

Annons

VECKANS LÄSKIGASTE
Den var garanterat att spela in musikvideon. Att hålla i ett sådant projekt själv och vara huvudpersonen är så läskigt för mig. Jag älskar att uppträda, vlogga, fota mm men att stå i centrum på en födelsedagsfest eller föreläsa mm är PANIK för mig. Gillar inte alls att stå i centrum på det viset och så var det lite under inspelningen. Dock så var det så härligt gäng att jag kände mig trygg och jag hade sjukt kul hela dagen!

VECKANS GODASTE MÅLTID
Tog en lunch med min älskade vän Anna i torsdags på Mahalo på söder. Det absolut bästa veganska matstället just nu. Tog en sallad med glasnudlar, mango, avokado, sötpotatismos, koriander och sallad. Så himla gott!

VECKANS JOBB
I och med inspelningen så har mitt vanliga jobb halkat efter och i stort sett allt är kaos! Kommer vara en vecka till nu som är lite hektiskt men efter den ska jag jobba ikapp.

VECKANS KLÄDESPLAGG

Denna rosa mysiga jackan. Den är både skön och lagom varm. Ni hittar den här! (reklamlänk via Apprl)  (adlink)

VECKANS TRÅKIGASTE
Att jag haft ett sådant stressigt schema att jag inte hunnit njuta av veckan.

VECKANS LÅT
Här vill jag ju säga min egen låt men den får vänta tills nästa veckas lista 🙂 Säger istället då Friends med Justin Bieber.

VECKANS BÄSTA
Ett jävla tjat om musikvideon men det var verkligen veckans bästa! 😀

VECKANS BOOST
Nu under helgen är jag iväg med massa andra influencers till en herrgård utanför Örebro. Vi har bara chillat och haft massa olika mysiga aktiviteter. Lugnt och skönt med massa god mat! Berättar mer om helgen i ett inlägg i veckan.

VECKANS MYSIGASTE
Att få en lugn och mysig lunch tillsammans med min fina vän Anna. Vi firade även att hon nu nått 5 miljoner följare på Instagram. HELT SJUK! En fantastiskt fin människa är hon.

VECKANS MEST LIKADE BILD

2 kommentarer till “VECKANS LISTA”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar