Annons
Annons


VECKANS LISTA


En dag sent kommer här veckans lista från förra veckan…

VECKANS MÅENDE

Ni hittar tröjan här och byxorna här!

Ska jag vara ärlig så har jag mått sådär i veckan. Tror det berott på stress och nervositet. Det har varit helt fullbokat med möten och andra saker som gjort att mailen och mina sociala medier legat efter vilket alltid stressar mig massor. Sedan att starta en podd verkar enkelt men det är väldigt mycket som måste fixas det första. Men vi klarade det! Bra teamwork av mig och Alex. Men något som suger är att träningens kommit i kläm då jag inte hunnit få in den i schemat. Mår så mycket sämre om jag inte får röra på mig regelbundet.

Annons

VECKANS LÄSKIGASTE
Att berätta om graviditeten! Jag har mått så dåligt över det här, men samtidigt så skönt att berätta då jag levt i en lögn länge nu. Äntligen kan jag gå ut bland folk igen och äntligen slipper jag dölja min lilla mage! 🙂

 VECKANS GODASTE MÅLTID 
Det var definitivt middagen med min bloggportal Baaam i onsdags. Vi åt typ 7 rätters på Tako. Det var asiatisk mat och jag fick en 7 rätters vegansk som var helt magisk! Det var allt från sushi till tofu skewers, till mangosallad med granatäpple. MUMS säger jag bara och tack bästa Baaam för en trevlig kväll!

VECKANS JOBB
Fullt ös medvetslös. Har inte hunnit med allt jag velat men jag har gjort mitt bästa. Orken är inte lika hög när man är gravid så att mailen fått vänta en extra dag har jag varit tvungen att acceptera. Men med det sagt så har jag ändå lyckats få ihop allt i veckan och det är jag så glad för.

VECKANS KLÄDESPLAGG
Denna härliga gula klänning som jag hade på mig på Baaam middagen. Kände mig så årig och fin och så glad att jag fortfarande kan ha den 🙂 Ni hittar den här!

VECKANS TRÅKIGASTE
Att jag känt mig stressad under veckan. Gillar att ha mycket att göra men hatar när det går ut över träningen och att jag inte kan njuta av mina dagar.

VECKANS LÅT
Shuffla med Samir och Viktor. Trots min lilla kula så satte jag ihop en koreografi till låten och körde hemma. Lilla mini lär ha vaknat till liv när jag hoppade omkring 😀 Men så härlig låt och är så stolt över Viktor som dessutom knep en 4:e plast i mello! WOW stort grattis!

VECKANS BÄSTA
Att jag nu ÄNTLIGEN berättat för alla om graviditeten. Så skönt att kunna prata öppet om allt nu och inte behöva gömma att jag ibland inte orkar eller mår illa. Som en stoooor sten har släppt 🙂

VECKANS BOOST
Att hänga med Therese och Sabina hemma hos Therese i torsdags. Det var verkligen en boost!

VECKANS MYSIGASTE
Att vara på ultraljud tillsammans med mitt hjärta och få titta på Mini. Att vara på ultraljud är det häftigaste jag någonsin varit med om! Jag kan liksom inte förstå att det ligger en liten människa och dansar omkring inuti mig och att jag inte alls känner det? Hur är det möjligt? Snart kommer jag i och för sig börja att känna haha.

VECKANS MEST LIKADE BILD
Den absolut mest likade blev min shufflevideo men den kan jag inte lägga in här så här kommer veckans mest likade stillbild. 

8 kommentarer till “VECKANS LISTA”

  1. Stort Grattis till bebisen ♡. Är också gravid
    och längtar något enormt till v.13 som är om några veckor. Grät mig igenom din video, du sätter ord på precis alla känslor som rusar genom kroppen. Det här med att ständigt må som en influensa, samtidigt som oron över att något ska gå fel äter upp en. Man vill ju bara prata om det och få ut sina känslor. Snart där. 🙂

  2. Stort grattis till dig och Pärlan!! Så otroligt fina ni är tillsammans. Tittade faktiskt precis på videon med dig och Margaux på din kanal där du testade på att vara mamma till Arnold för en dag, så härlig! Jag undrar om du kanske var gravid redan då? Så himla häftigt om det skulle vara så. Lycka till med allt! Kram

  3. Stort grattis Ida! Jag har försökt hitta den snygga yogamattan, du visade på bloggen en gång, men jag kan inte hitta den. Minns att den var med palmer. Vet du vilket märke det var?

  4. Förstår du var nervös men du har verkligen fått så fin respons 🙂 Är ju verkligen så skoj <3 Måendet gick upp och ner för mig i början med minns jag, från att vara på topp till att vara, ja, inte så mycket på topp *haha* Det stabiliserar sig ska du se. Ta hand om dig lite extra och försök njuta av bebis i magen varje dag, tiden går så fort <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar