Annons
Annons


VECKANS LISTA


VECKANS MÅENDE
Mössan hittar ni här!

Har verkligen haft den bästa veckan och har haft massa energi! Kan vara för att det varit så mycket roligt och spännande som hänt denna vecka! 🙂

VECKANS LÄSKIGASTE
Att flytta över bloggen hit till Baaam. Alltid lika nervöst att byta plattform. Vad ska ni läsare tycka? Funkar all teknik? Kommer något försvinna i flytten? osv. Men allt har verkligen gått så bra och tack för all fin feedback ♥

Annons

VECKANS GODASTE MÅLTID
Nu kanske ni tycker att jag är knäpp men det var faktiskt denna skål med havregrynsgröt jag lagade i fredags morgon. Även fast jag använder samma sorts havregryn så tycker jag gröten smakar så himla olika. Men denna blev perfekt konsistens och jag hade perfekt mängd salt och kanel på. Sedan det som gjorde hela alltet var det MAGISKT goda äpplet jag hade på. Kan ha varit det godaste äpplet jag smakat. Det var ett svenskt ekologiskt äpple. Det sorgliga nu är att jag inte vet hur jag ska få tag på ett lika gott igen? Haha.

VECKANS JOBB
Det har varit en hel del med flytten av bloggen som tagit tid + att jag haft några spännande möten om framtida samarbeten som jag verkligen hoppas på kommer gå vägen. Sedan ni som följt mig vet att jag varit på införsäljningsmöte med mitt nya egna varumärke tidigare i februari. I onsdags fick vi reda på att vår drömbutik kommer ta in mina produkter. Såååå himla kul!

VECKANS KLÄDESPLAGG

UTAN TVEKAN min nya fuskpäls! Den är så varm och skön och mamma går haft rätt i alla år… jag måste ha en jacka som täcker röven. haha. Har alltid vägrat men nu kände jag att jag inte längre kan gå runt och frysa rumpan av mig utan beställde en lång. Det var väldigt nära att jag tog samma fast kort och svart men i sista sekund så tog jag den långa och gråa och det ångrar jag inte en sekund. Jackan köpte jag på Born In Stockholm.

VECKANS TRÅKIGASTE
Att jag inte hunnit träffa min älskling Natasha. Fick inte ihop våra tider nu under helgen tyvärr 🙁

VECKANS LÅT
Everyday med Mendez. En av mina favvolåter i Mello.

VECKANS BÄSTA
Vad ska jag välja? Det måste nog bli beskedet om att mitt eget varumärke kommit in på den butik vi ville och att bloggen nu är på plats på Baaam.

VECKANS BOOST
Att läsa alla era fina kommentarer och önskemål på inlägg till bloggen och så kul att många skrev att just denna listan ör er favorit. Ni gav mig massa ny inspiration och pepp till att blogga fler gånger i veckan. Ska försöka få ut minst 2 inlägg om dagen i veckorna nu framöver. Tack snälla fina ni för inspiration!

VECKANS MYSIGASTE
Att komma hem till ett nystädat hem i fredags och se solen stråla in på mitt älskade hem. Jag tog mig ett varv i hela lägenheten och bara njöt. Tänk att jag får möjligheten att bo i denna lägenhet? Det är lätt att man glömmer bort hur bra man har det ibland. Ska bli bättre på att uppskatta och inte ta allt för givet.

VECKANS MEST LIKADE BILD
Byxor här! // Blus här! // Hårband här!

4 kommentarer till “VECKANS LISTA”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar