Annons
Annons


VECKANS LISTA


VECKANS MÅENDE
Ganska mycket upp och ner då det varit en väldigt stressig vecka med mycket möten, events, mail och planering inför musikvideon. Men värst var nog ett bakslag på renoveringen. Täckskivorna till köket blev förts felmätta och innan sommaren var firman här och mätte igen. De fick vi levererade i måndags och fick då reda på att de återigen var felmätta och måste beställas igen vilket kommer dröja ytterligare massa veckor. Så J*VLA segt!

Annons

VECKANS LÄSKIGASTE
Vi var ute på slottet vi ska spela in musikvideon på och det är verkligen ett spökslott! Det sägs att om man går in på fel ställa så kan de döda själarna som bor där bli arga och göra slottet kallt. Helt plötsligt så blev slottet verkligen iskallt! Jag tror ju på sådant så jag blev så himla rädd! Kommer ju typ inte våga åka dit ut igen 😀 Haha.

 

VECKANS GODASTE MÅLTID
Utan tvekan linsbiffarna med rotfrukter jag åt på Vurma i fredags kväll med min älskling Natasha. Är de godaste biffarna jag smakat!

VECKANS JOBB
Har varit en vecka fylld med massa jobb, möten, planering och mailande. mailen denna vecka har känts som när man tar ett steg fram och två bak. Svarar på ett mail och får in 2 under tiden jag svarar. Men lagom till helgen hann jag ikapp. Har även spelat in 1 video med Lisa där jag testar göra slime.  Kände att jag var tvungen då det blivit så extremt poppis, men jag fattar fortfarande inte det roliga med det? Haha kanske är för gammal. Vill ni se videon kan ni göra det här! Sedan var jag också på TV4 och träffade Julien Magic som är världens största trollkarl på youtube. Han trollade för mig och den videon kommer upp inom kort på min kanal. Så kul!

VECKANS KLÄDESPLAGG
De här nya jeansen från Gina är magiska!

VECKANS TRÅKIGASTE
Att vi fick bakslag på renoveringen igen 🙁

VECKANS LÅT
Lonely together – Aviccii, Rita Ora

VECKANS BÄSTA

Dejtkvällen med mitt hjärta. Han överraskade mig med att ha bokat varsin behandling på Centralbadet igår. Vi åkte dit och käkade en supergod middag, badade lite och avslutade med en 50 min massage var. Så himla underbart och precis vad jag behövde!

VECKANS BOOST

Den hemliga middagen vi blev inbjudna på av Johan Petre där vi hade en supertrevlig middag tillsammas med bla. Bert-Åke Varg, Christer Fugelsang, Daniel Paris och Doreen Månsson. Så himla trevligt och fick sådan härlig energi av det.

VECKANS MYSIGASTE
Att fika med min älskade Lilla P. Var så länge sedan vi sågs bara hon och jag. Vi tog en mysig höstpromenad i Humlegården, kollade lite i affärer, käkade lunch och fikade. Så himla mysigt!

VECKANS MEST LIKADE BILD

(Obligatorisk)Annons
Laddar