Annons
Annons


VECKANS LISTA


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

VECKANS MÅENDE
Har mått bra 🙂

VECKANS LÄSKIGASTE
Att spela in collab med Anis där jag testade att vara DJ. Så svårt och så mycket att hålla ordning på men så sjukt kul! Tror även det kommer bli lite läskigt nu när vi ska iväg på fanträff jag Therese och Sabina, men kommer så kul att träffa alla!

Annons

VECKANS GODASTE MÅLTID
Denna magiska Thali på Koloni Yoga Yama.

VECKANS JOBB
Har haft precis lagom mycket jobb denna vecka. Dock lite mycket events och fester, men så är det nu inför julen och det kommer vara så fram till jul. Men eftersom jag alla andra månader på året är som en tråkig gammal kärring och tackar nej till allt så har jag bestämt mig för att mingla loss nu i december. Haha vi får se hur det går!

VECKANS KLÄDESPLAGG
Älskar denna nya guld/silvriga tröja. (reklamlänk) Ni hittar den här! (reklamlänk via Apprl)

VECKANS TRÅKIGASTE
På riktigt så har det inte hänt något tråkigt 🙂

VECKANS LÅT
Eftersom jag ÄLSKAR julen och tiden före julen så kommer jullåtar spelas på repeat hemma hos mig fram till 25 dec. Efter det blir det tvärstopp. Veckan låt >>> Last Christmas – Wham!

VECKANS BÄSTA
En hemlis men så kul!

VECKANS BOOST
Att mingla runt på min kära pojkväns event i fredags och träffa massa trevliga följare.

VECKANS MYSIGASTE
Att fylla år och bli bjuden på en 3 rätters vegansk måltid av min älskling! Så mysigt!

VECKANS MEST LIKADE BILD
Hade 2 bilder som blev väldigt likade denna vecka och det var först min födelsedagsbild och sedan bilden på mitt nya badrum 🙂

Kommentarer till “VECKANS LISTA”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar