Annons
Annons


VECKANS INSPO


IMG_5356.JPGIMG_5355.JPGIMG_5357.JPG

God morgon mina älsklingar! Säger det typ varje vecka men den här veckan var det verkligen svårt att välja bilder ur #wargpower! Ni är så himla grymma allihop och vill ju bara springa iväg till gymmet när jag ser era bilder! Ni är bäst!!!

Annons

Så vill ni följa något på bilderna ovan så hittar ni dem i #wargpower på instagram och glöm nu inte tagga alla era bilder i veckan så vi kan peppa och följa varandra. Idag kommer en ny utmaning upp på youtube och det kommer bli ett härligt rumppass, så hoppas ni är taggade! Puss, I

4 kommentarer till “VECKANS INSPO”

  1. Hej Ida!
    Jag tycker du oftast väljer ut väldigt bra wargpower-bilder nuförtiden men måste bara säga att en bild på tredje raden inte känns sund. Vad ska den symbolisera? En selfie i badrumsspegeln från en alldeles för liten tjej med alldeles för smala ben. Jag säger såklart inte att tjejen måste ha problem, och hon är ju såklart jättesöt och så, men det gör bara lite ont i mig för hon ser ut som jag gjorde för några år sedan när jag vägde för lite och tränade för mycket.. Slutsats: jag tycker inte den bilden är bra inspiration för någon, tycker du?
    Tack för en i övrigt väldigt bra och sund blogg! <3

    1. Hej Johanna och tack för din kommentar 🙂 <3 Nej man kan inte döma någon för att vara så smal. Jag var så smal när jag var yngre utan att vara sjuk på något sätt och för mig hade det varit en inspiration att se en glad tjej i samma storlek. I mina ögon är den en glad, svettig och härlig bild. Vi får inte glömma att vi alla är olika. Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar