Annons
Annons


VECKANS INSPO


IMG_1485.JPGIMG_1483.JPGIMG_1484.JPG

#WARGPOWER

God morgon mina älsklingar! Hoppas ni mår toppen! Här ovan ser ni mina favoriter ur veckans #wargpower. LOVE IT!

Idag kommer en ny löpinspirerad video upp på min youtube så kolla in det HÄR om ni vill ha lite inspo. Puss, I

Kommentarer till “VECKANS INSPO”

  1. Hej Ida!??
    Jag är discodansare och dansar en hel del timmar per vecka. Jag försöker samtidigt köra så mycket kompletterade styrka som möjligt, för att stabilisera muskler kring knän, anklar och liknande eftersom det är hög belastning på dessa delar som du vet:) Men jag känner mig just nu ganska ”lost”, och undrar om du kan tipsa om några styrkeövningar för en discodansare? Och helst övningar som är skadeförebyggande samt stärkande. Det känns viktigt för mig att försöka hålla min kropp hel, och det vore super om du kunde hjälpa mig med det här! Tack för en superbra blogg!!:)?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar