Annons
Annons


VECKANS INSPO


IMG_7142.PNGIMG_7141.PNGIMG_7140.PNG

God morgon mina älsklingar! Här kommer veckans fantasiskt inspirerande bilder ur vår tagg #wargpower på instagram. Hade så galet svårt att välja för fanns så mycket härliga bilder! Ser ut som ni har fått värsta vårfeelingen och jag älskar det!

Annons

Idag kommer en galet viktig och efterfrågad utmaning upp på min youtube och det är en kostbaserad sådan. Så till alla er som vill äta mer veggo tycker jag ska kolla in den –> HÄR! Delar även med mig av recept på min favoritsmoothie i videon ♥ Hoppas ni är på!

3 kommentarer till “VECKANS INSPO”

  1. Heej Ida! Älskar dina vloggar och du är verkligen en stor inspirationskälla för mig då mitt störta intresse är träning och kost! Dock har jag nyligen blivit kronisk sjuk och därför får jag endast träna lågintensiv träning. Min fråga till dig är om du kan göra en video eller kanske ett blogginlägg om just lågintensiv träning, då det är så himla svårt att veta hur man ska göra. Tusen tack på förhand! Kram <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar