Annons
Annons


VECKANS INSPO


IMG_6611-0.pngIMG_6610-0.pngIMG_6609-0.png

God morgon mina älsklingar! Här kommer mina favoriter från veckans #wargpower. Lika fantastiska som vanligt är ni och så mycket inspo! En ny utmaning är uppe på youtube med ett förbrännande cardio- och styrkepass som passar perfekt att köra hemma. Ni kan se det –> HÄR!

Annons

Själv sitter jag här och är lite smått nervös då jag snart ska åka iväg till TV4 för att medverka i Nyhetsmorgon tillsammans med Viktor. Wohoo, så slå på TV4 och kolla runt 11.00. Vi ska prata lite sociala medier och energier. Hoppas det går vägen. Man vet ju aldrig om man lyckas få fram sitt budskap när det är direktsändning. Håll tummarna! Puss, I

2 kommentarer till “VECKANS INSPO”

 1. Hej Ida! Jag är en 17 årig tjej som satsar på min idrott, tränar 8 tuffa pass i veckan (mest kondition men även styrka). Problemet är att jag inte alls är nöjd med min kropp, har mycket fett på magen och låren och ser inte alls så vältränad ut. Jag väger 56 kg till 167 cm så jag vet att jag inte är överviktig men är ändå inte nöjd med min kropp. jag försöker äta nyttigt och så men vill fortfarande inte äta för lite för då orkar jag inte på träningarna. Hur ska jag äta för att tighta till kroppen men ändå orka träna och få resultat inom min idrott?? snälla hjälp mig Ida, jag vet att du har erfaranhet av träning på hög nivå. Älskar din blogg och du verkar superhärlig, kram!

 2. Tja Ida!! Jag köpte spirulinapulver för ett tag sedan och har knappt använt det för att det smakade så himla himla äckligt! Kanske tog jag för stor dos eller något för jag testade ha i gröten men även i en smoothie, men var tvungen att slänga bort allt för allt smakade bara gräs! Usch… Tyvärr. Jag tog typ 1 tsk i min smoothie men det tog över direkt! Hur mycket ska man ta för att det inte ska smaka så mycket? Tog jag alldeles för mycket haha!? Eller måste man bara vänja sig?

  Sen en till fråga.. Jag är jättesugen på att börja äta enbart vegetarisk kost (gör det några gånger i veckan redan), men mina föräldrar är ganska anti det, speciellt pappa då han älskar kött (jag bor fortfarande hemma) och även jagar älg och dessutom så bor vi i norrland där ”man” äter kött och allt från de norrländska skogarna hahaha! Vill äta typ fisk men inte kött, hur ska man prata med sina föräldrar och få dem att acceptera att jag vill lägga om min kost?

  Lite extra anti tror jag att de blir då jag har en ätstörningsbakgrund, men är frisk nu. Tror bara att dom är oroliga om jag ska börja mixtra med maten osv. Men vegetarism (?) måste ju inte betyda att jag ska dra ner på mängden!! Snarare tvärtom typ haha!! Då vegetarisk kost oftare är energisnålare och man kan äta mer, hihi!

  FÖRLÅT för sjukt konstig fråga/kommentar men för att sammanfatta frågorna:
  Hur ska man prata med sina föräldrar och få dem att acceptera att jag vill lägga om min kost?
  Hur mycket spirulina ska man ta för att det inte ska smaka så mycket men ändå ge en hälsoeffekt? Tog jag alldeles för mycket haha!? Eller måste man bara vänja sig?

  PUSSAR OCH KRAMAR IDA! Du är en stor förebild <3 Fortsätt som du gör fina du! skulle gärna önska att du var mer personlig så att man fick lära känna dig lite mer.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar