Annons
Annons


VECKANS INSPO


IMG_6335.PNGIMG_6334.PNGIMG_6336.PNG

God morgon mina älskade hjärtan! Här kommer veckans fantastiskt inspirerade bilder tagna från hashtagen #wargpower på instagram. Ni mina vänner är helt magiska och inspirerar så mycket! TACK snälla för att ni delar med er varje vecka!

Annons

Idag kommer inte en ny utmaning upp utan istället en vlogg där jag svarar på massa frågor om kost och träning. Hoppas ni gillar den och ni hittar videon –> HÄR!

Puss, I

4 kommentarer till “VECKANS INSPO”

  1. Hej Ida!

    Super bra blogg och videos! Har en fråga. Jag är vegan och äter inte gluten (har också precis kommit ur en ätstörning så är lite underviktig) MEN min fråga är hur jag ska göra för att bli mer pigg. Upplever att jag känner mig trött.. Äter 5 mål om dagen. Kan det ha att göra med att jag dricker mycket till maten och att det i sin tur gör att kroppen får svårt att ta åt sig näringsämnena? Kan du inte göra fler matvideos?
    Kram

  2. Hej Ida! Älskar veckans utmaningar, så längtar till nästa söndag då förhoppningsvis en ny kommer. Förra söndagen provade jag göra fällkniven som var en av övningarna i utmaningen, jag klarade inte av en. Igår gjorde jag stolt åtta stycken på rad! Wow! Du inspirerar! Bra blogg och bra youtube! Super kul!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar