Annons
Annons


VECKANS INSPO


IMG_4735.PNGIMG_4736.PNGIMG_4737.PNG

God morgon mina hjärtan! Ovan kan ni se mina favoriter ur taggen #wargpower på instagram. Så mycket inspo och om man vill följa någon på bilderna så hittar man dem i #wargpower. Woop!

Idag så kommer veckans utmaning upp igen på youtube då det var så galet många som villa ha kvar den. Jag kommer göra som så att jag kör den lite då och då. Varje söndag kommer jag i alla fall släppa träningsrelaterade videos. Oftast utmaningar men ibland, vloggar från gymmet, frågestunder mm. Hoppas ni gillar det 🙂

Annons

Dages video är ett styrkepass som passar perfekt till nybörjare då det efterfrågats väldigt mycket. Dock så funkar det lika bra till er som tränat mycket. Lägg bara på vikter 😉 Ni hittar passet –> HÄR!

Puss, I

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar