Annons
Annons


VECKANS INSPIRATION


Förra veckan startade jag en ny kategori här på bloggen som heter ”VECKANS INSPIRATION”! Jag bad er att nominera och skicka in ert förslag till veckans inspiration och har fått många fina.

Denna veckan valde jag ut den här coola tjejen som jag tycker har gjort en grym prestation! tack för att du delar med dig, grymt jobbat och stort GRATTIS!

”Hej! Jag vill faktiskt tipsa om mig själv.

Annons

Jag blir lite förvånad över mig själv för att jag skriver det här men jag har insett att jag faktiskt är jäkligt grym ändå.

Under snart ett år har jag dag in och dag ut levt med en ständig skräck över vad jag äter. Jag har i princip inte stoppat i mig minsta lilla grej utan att kollat på shapeup. Jag tränar innebandy med ett div 1 lag och på sidan om det så springer och gymmar jag så mycket jag kan. Nu, efter ett år har jag istället för att se mat som något negativt insett att det är min hjälp till en vältränad kropp. Jag äter alltid nyttigt men har börjat unna mig saker då och då. Jag är sjukt stolt över mig själv, och nu känner jag mig bara så peppad på att få ännu större muskler. Ps älskar din blogg!!!”

Nadias blogg –> nadiasfitspo.devote.se

Har du någon speciell person/personer som inspirerar dig? Arbetskamrat, kompis, kändis eller varför inte du själv?! Maila mig mer än gärna era tips på veckans inspiration till [email protected] och märk med ”Veckans Inspiration”!

Kommentarer till “VECKANS INSPIRATION”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar