Annons
Annons


VECKANS INSPIRATION!


Varje vecka har jag något som heter veckans inspiration här på bloggen. Här kan ni nominera vem ni än vill för att den personen gjort en grym prestation eller inspirerar er på något vis.  

Denna veckan valde jag fantastiska Evelina som nominerat sig själv! Blev riktigt imponerad av din prestation och det glädjer mig att du hittat tillbaka till träningen trots elaka tränare! Riktigt stakt jobbat!

”Hej!
Jag vill faktiskt nominera mig själv som veckans inspiration.

Bilden till vänster är tagen i juli 2010, då spelade jag handboll i ett allsvenskt lag. Det ställdes höga krav och tyvärr blev det väldigt mycket fokus på hur man såg ut och vad man åt. Jag blev så trött på allt tjat och åt istället allt jag kom över, vilket resulterade i en stor viktuppgång och ett självförtroende som var i botten. Jag kände mig värdelös och kommande handbollssäsong knäckte mig. Jag kände ingen glädje i att träna och även fast jag lyckades gå ner i vikt så dög det ändå inte. Våren 2011 valde jag att lägga skorna på hyllan, sporten som jag hade vigt mitt liv åt, fick mig nu att må dåligt.

Min mamma tog med mig till sportlife exclusive i Göteborg och där slussades jag in i en värld av supergoa personer. Alla var så positiva och glada jämt, ingen press på hur man såg ut eller vad man tog i bänkpress, man fick lov att vara den man är. Jag började gå på bodypump hos en tjej som heter Maria och jag blev helt fast. Träningsglädjen kom tillbaka och jag älskade kicken träningen gav mig.

Efter att ha kört ett tag bestämde jag mig för att bevisa för alla som tvivlat på mig att jag minsann kan prestera och nå resultat om jag vill.

Bilden till höger är tagen nu i oktober-12. Den visar en glad tjej som är grymt nöjd med vad hon har åstadkommit! Jag har förbättrat min fysik avsevärt och aldrig mått så bra som jag gör nu. Och detta mycket tack vare alla fantastiska personer som har inspirerat mig till att ingenting är omöjligt och med rätt personer runt sig så kan man klara allt! Jag är tjejen som brukade komma sist på löpningen men nu klarar av att springa halvmaraton, jag är tjejen som kunde gråta efter en träning men nu inte kan vara utan det!

Jag är så oerhört tacksam till alla fantastiska människor som har inspirerat mig till att komma dit jag är nu. Det känns grymt att kunna visa för de som tvivlat att jag faktiskt kan!  

Så nu hoppas jag att jag kan inspirera andra till att våga tro på sig själv och inte ge upp. Det finns inga genvägar och det kommer krävas hårt slit, men känslan av att veta att man har lyckats nå ett mål är fantastisk!
 
Kram Evelina”

 

 Har du någon speciell person/personer som inspirerar dig? Arbetskamrat, kompis, kändis eller varför inte du själv?! Maila mig mer än gärna era tips på veckans inspiration till [email protected] och märk med ”Veckans Inspiration”!

Annons
Kommentera | Translate


Annons
Laddar