Annons
Annons


VECKANS ENDA PASS


God morgon älsklingar! Så skönt att vara hemma i Sverige igen även om det bara är en snabbis. Åker faktiskt till Barcelona i veckan vilket jag verkligen ser fram emot. Alla Barcelonatips är mer än välkomna! Vilka restauranger är bäst? Vad får man inte missa i Barca? Snälla berätta! 🙂

Annons

Idag så ska jag snart möta upp Lisa och filma en video och sedan ska jag nog ta mig till gymmet. Har bara kört ett pass hittills i veckan och det blev löpning. Gymmet i Frankrike hade bara cardio maskiner och jag var faktiskt lite sugen på löpning så det fick bli ett lätt intervallpass.

5 min power walk
1 min löpning + 1 min power walk X 35 min
5 min power walk

Avslutade med 15 min yoga

Så härligt att springa loss och stretcha ut efter flygresa och mycket stillasittande och massa mat i form av bröd, pasta och burgare. Nej nu är det dags att sätta fart på denna dagen. Ha en grym lördag alla! Puss, I

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar