Annons
Annons


VECKANS BEN- & RUMPPASS – CHECK!


Körde ett riktigt härligt lunchpass! Har krossat min rumpa och baksidalår! Utfall, upphopp, sumosquats, enbenscurl på boll och Wargens Butkiller. Benen skakar och musklerna är helt utmattade! ÄLSKAR ATT TRÄNA!

Efter blev det en god laxsallad med quinoa och senapsdressing.

2 kommentarer till “VECKANS BEN- & RUMPPASS – CHECK!”

  1. Älskar dina tränings video inlägg 🙂 men skulle du kunna lägga upp någon video med några övningar för insida lår? och gärna som inte tär så mycket på knän eftersom jag har problem med dem och kan inte göra vissa övningar.. 🙂 ha en super bra helg Ida 🙂

  2. Om jag äter rätt så nyttigt i allmännhet och tränar, men proppade i mig 3 tårtbitar igår, påverkar det träningens och ätandes resultat något? Fick så dåligt samvete efter, men just då kändes det så gott.. Kan man unna sig något sånt här då och då och fortfarande få bra resultat? Behöver verkligen svar på mitt dåliga samvete 🙁 Snälla svara♥ Kram! Ska jag försöka äta lite mat i några dagar efter så det jämnar ut sig?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar