Annons
Annons


VART KOMMER MINA KLÄDER FRÅN?


 

IMG_7877.JPG

Sweater – HERE // Jeans – HERE // Similar Shoes – HERE

Jag la ut bilden ovan på instagram och har fått så mycket frågor om vart mina kläder och skor kommer från? Tröjan älskar jag och den kommer från Zara och går att beställa HÄR. Byxorna älskar jag också och är ett par svarta jeans men är lika sköna som tights. De är får Dr Denim och går att beställa HÄR. Skorna är från Nelly men de är tyvärr slut. Dock så kan jag tipsa om ett par andra liknande vita kängor som jag också beställt från Nelly. De är sjukt snygga och mycket skönare än skorna på bilden. Ni hittar dem HÄR.

English: I posted the picture above on histogram and I got so many questions where the clothes and the shoes comes from? The sweater is from Zara and you can but it HERE. The trousers is from Nelly and you find them HERE. The shoes is from Nelly to but unfortunately they are out but I can recommend another white boots that are so nice and so comfortable. You´ll find them HERE. 

 

Annons

4 kommentarer till “VART KOMMER MINA KLÄDER FRÅN?”

  1. Hej ida
    jag har en fundering kring ex Cola zero vs vanliga coca cola,
    jag har i syfte att gå ner några kilon och tappa fett och tighta till kroppen, jag dricker läsk ibland men då alltid cola zero då jag anser att det är ett mycket bättre alternativ än vanligt cola när det kommer till min viktnedgång. cola zeron innehåller ju knappt några kcal, men säkert en helt del annan ”skit”. Men då det är så låg kcal innehåll så kan ju jag tycka att det är OK att dricka det även om man vill förlora fett på kroppen, jag vet att man stoppar i sig en massa annat skit men det är väll inget av det som gör mig tjock? kcal innehållet är ju fortfarande lågt, och det är ju det som spelar roll i mitt syfte? jag ser många som tränar mycket eller håller på att gå ner i vikt dricka cola zero, men sen har jag oxå fått berättat för mig att cola zero visst innehåller nått ämne som gör att jag kan lägga på mig fett? det låter ologiskt i mina öron iomed kcal innehållet (återkommer till det hela tiden ser jag haha) är så lågt, så nu till mig fråga, vad anser du om det hela? jag vill inte ha nåogt svar som att ”du förespråkar inte sådan skit i överhuvudtaget” för det vet jag att du inte gör. utan mer vad tror du om det jag precis skrivit? är det ingen fara i viktsynpunkt att dricka cola zero, eller kan man gå upp i vikt cch lägga på mig av cola zero oxå lika som med vanlig cola? om man nu känner att man måste dricka läsk nån gång ibland 🙂

    hoppas du förstog min fundering och hoppas du vill svara!

    1. Hej B! Jag förstår dina funderingar och jag skulle avråda dig från att konsumera även sötningsmedel vid viktnedgång. Dricker du 1 cola i veckan är det ingen fara men dricker du 1 om dagen är det inte bra. Det finns forskning som säger att sötningsmedel inte gör så du går upp i vikt men jag tror det är mer komplicerat än så. Sötningsmedel kan trigga igång ett sötsug och sedan vet vi inte hur det påverkar kroppen i det långa loppet? Skadar det magen så upptaget av mat blir sämre? Kan det framkalla allergier? Vart tar det vägen? Jag känner flera som är storkonsumenter av just light läsk som har problem med vikten fast att de gör allt i sin makt för att gå ner i vikt. Jag tror att läsken kan ha en stor del i det hela men på vilket sätt vet jag ej. I alla fall så är all slags Cola både med och utan sötningsmedel väldigt surt och försurar kroppen. Ett stort intag av det är inte bra för hälsan eller nedbrytning av mat. Jag skulle råda dig till att hålla dig borta från Cola. Kram Ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar