Annons
Annons


VAROR JAG ALLTID HAR HEMMA – VEGAN


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

IMG_1057.JPG

Här kommer ett önskeinlägg, nämligen en lista på vad jag alltid har hemma. Jag har gjort ett sådant inlägg innan men då käkade jag inte så mycket vegansk mat som jag gör nu så här kommer lite veggo inspo.

Annons

Kylen: Grönkål, Spenat, gurka, körsbärstomater, paprika, sötpotatis, kålrot, palsternacka, morot, hummus, kokta linser, kokta kikärtor, mandelmjölk, kokosmjölk, havremjölk, rödbetor, groddar, tofu, ruccola, tomatpuré.

Frysen: Pumpatärningar, skivad banan, blåbär, hallon, lingon, spenat, mango, acai, majs, ärtor, grönkål, veganskt bröd, havtorn, vegofärs, umph.

Skafferiet: Havregryn, boveteflingor, ris, risflingor, quinoa, quinoapuffar, quinoaflingor, amaranth, amaranthflingor, chiafrön, linfrön, solrosfrön, pumpafrön, melonkärnor, glutenfritt bröd, glutenfria wraps, majs, krossade tomater, linser, kikärtor, kokosmjölk, kokosolja, glutenfri pasta, risnudlar.

Tillskott: B12, Spirulina, Chlorella, Risprotein, Hampaprotein, D-vitamin, Järn, MSM, Korngräs.

Jag har säkert glömt mycket nu men hoppas ni fick lite tips på vad ni kan handla in. Har jag det ovan hemma så kan jag laga oändligt med härliga veganska maträtter! MUMS!

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

16 kommentarer | Translate


Annons
Laddar