Annons
Annons


VARNING – EN BEDRAGARE!


Okej nu tappar jag tålamodet! Det finns en person som uppger sig för att vara jag och har mailat över 100 företag i över en månad nu och låtsas vara jag och försöker sälja samarbeten och tigga till sig gratis produkter från olika företag. Mailadressen som är fake och som personen mailar från är idawargfit[email protected]

Annons

Så till alla er som får mail från denna adress så är det FAKE! Skicka inga produkter. 

Det sjuka är att personen nu har skickat sin egna adress och namn till flera företag (för hon tror hon ska få gratisprodukter) men företagen har sedan mailat den till mig.

Så du som kallar dig för Jennifer, sluta nu genast upp med det här för det kommer sluta illa. Flera företag du hört av dig till har polisanmält dig och även jag kommer göra det nu!

12 kommentarer till “VARNING – EN BEDRAGARE!”

 1. Det där är inte okej! Visst att hon har gjort fel, men det är inte din sak att hänga ut och ”straffa” henne. Det ska vårt rättsväsende sköta. Låt polisen utreda, ta fallet till domstol (om det är vad du önskar), låt dem döma henne. Det är inget jobb allmänheten ska, eller bör, sköta.

  1. Håller med.. förstår att du är upprörd Ida men än så länge är hon inte dömd för något och i värsta fall uppger hon t.ex. en väns uppgifter, och isf är fel person uthängd. Antagligen har personen en del bekymmer själv och tror inte att hon blir hjälpt av att hängas ut på en jättestor blogg med adress och allt. Hoppas du tar bort uppgifterna.

   1. Tar bort uppgifterna enbart för min skull. Namnet är fake och på Adressen bor en man så ingen skada skedd på denna Jennifer som inte finns.

  1. Ja alltså herregud. Gav en varning för någon måndad sedan och trodde hen skulle ge sig men igår skickade persone. Ut massbrev till företag så dags att sätta stopp 😊💕

 2. Håller lite med nedan. Kanske ta bort adressen men behåll namnet? Jag tror personen i fråga kommer fatta grejen ändå..

 3. Förstår att du är förbannad men att skriva ut hennes namn kommer förmodligen resultera i en motanmälan om förtal. Ännu värre nu om den här tjejen är oskyldig och hängs ut på detta viset?!
  Tänk om det är någon som vill jävlas med henne och ha gjort allt detta i hennes namn?!
  Du har en jättestor influencer och når ut till hundratusentals människor, och den skadan du åsamkar henne är faktiskt värre än det du har blivit utsatt för.
  Ibland tycker vi olika och det är okej, men jag tycker att du gör fel här 🙁

  1. Det är ett fake namn då ingen Jennifer bor på adressen. Önskar personen som bor där kunnat höra av sig och säga att hen var oskyldig men icke så antagligen är det den personen. Men tar bort Det för min egen skull nu och polisanmäler och hoppas personen åker dit.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar