Annons
Annons


VARNING – EN BEDRAGARE!


Okej nu tappar jag tålamodet! Det finns en person som uppger sig för att vara jag och har mailat över 100 företag i över en månad nu och låtsas vara jag och försöker sälja samarbeten och tigga till sig gratis produkter från olika företag. Mailadressen som är fake och som personen mailar från är [email protected]

Annons

Så till alla er som får mail från denna adress så är det FAKE! Skicka inga produkter. 

Det sjuka är att personen nu har skickat sin egna adress och namn till flera företag (för hon tror hon ska få gratisprodukter) men företagen har sedan mailat den till mig.

Så du som kallar dig för Jennifer, sluta nu genast upp med det här för det kommer sluta illa. Flera företag du hört av dig till har polisanmält dig och även jag kommer göra det nu!

12 kommentarer | Translate


Annons
Laddar