Annons
Annons


VÄRLDENS GODASTE PRE-WORKOUT


Har precis fått i mig en banan med naturellt ekologiskt jordnötssmör – LÄNK! Ska nämligen iväg och lunchträna och testa passet indoor running. SCARY! Det är intervall löpning i 45 min och jag känner redan nu att jag kommer dö 😀 haha.

Annons

Men kul ska det bli! Någon av er som testat det passet? Berättar senare hur det var 🙂

Pre-workout, banan + jordnötssmör + kanel. YUMMIE!

3 kommentarer till “VÄRLDENS GODASTE PRE-WORKOUT”

  1. Hur vet man att ett jordnötssmör är nyttigt? Köpte ett från butik som verkar liknande det från fitnessguru. Det är 99,3 % jordnötter och ekologiskt. Skulle uppskatta svar jättemycket då det är ondöigt att beställa via nätet om jag likagärna kan köpa i butik snabbt nära mig! Kram!

  2. Har du bra skor när du går? Jag skulle rekommendera att du går till ett ställe som kan hjälpa dig att komma ut skor som passar just dig och din fot. Att stretcha ut vaderna varje dag kan också hjälpa. men jag skulle absolut gå till en sjukgymnast för att få hjälp med övningar mm.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar