Annons
Annons


VÄRLDENS BÄSTA TRÄNINGSTIGHTS


643183-0014_1

PUMA pure winter long tights – HERE

Okej vänner, nu har världens bästa tights kommit in på Nelly! Jag är alltid väldigt frusen av mig och fryser mig alltid igenom vintern. Det har varit ett problem när jag ska träna då det är lättare att skada sig om man inte blir tillräckligt varm.

Annons

Men förra året hittade jag Pumas winter tights som det är mjukt varmt ludd på insidan som gör att man håller värmen. Jag kan inte förklara hur stark min kärlek är till de här byxorna och jag har 2 par hemma och har precis klickat hem årets version av vintertightsen så nu har jag 3. De är helt perfekta att träna styrka i, ha på sig under löprundan utomhus eller promenaden nu under höst och vinter. Ska man löpträna inomhus rekommenderar jag kanske inte att ta på sig de här om man inte vill svettas ut ordentligt ;D Haha. Men dessa är ett måste i min träningsgarderob under vintern!

English: Now you can find the best tights ever on Nelly! I´m always freezing during winter and it´s a problem because it´s much easier to get injured if you´re not warm enough during workout. Last year I found Pumas winter tights and I can’t explain how much I love them and I have 2 pair of them at home and now I just ordered this years version of them so soon I have 3. 🙂 They are perfect to use when you do weight lifting, take a run or  power walk outside. I you should run on the treadmill inside maybe you should skip those if you don’t want to sweat al lot! Haha. But these are a must have in my wardrobe during winter!

 

11 kommentarer till “VÄRLDENS BÄSTA TRÄNINGSTIGHTS”

 1. Hej Ida! Jag är ganska ny med det här med vitamintillskott osv, och undrar vilka märken som är bra och innehåller den mäng vitaminer och mineraler som uppfyller våra dagliga behov.
  Då jag är en fattig student undrar jag vilka som är mest prisvärda? Undrar i synnerhet om Friggs som har ett utbud med vitaminer och liknande, är de bra?? Annars vilka är de billigaste men samtidigt bra på marknaden idag?
  Förlåt för en lång fråga men hoppas du hängde med! Massa kramar!!

  1. Friggs skulle jag inte rekommendera utan köp från en hälskostbutik eller hälsokost på nätet. De innehåller en högre andel vitaminer/mineraler utan massa sötningsmedel och konstigheter. De koster lite mer men du får mer för pengarna 🙂 Jag använder mig av Holistic som håller högsta kvalité och du kan beställa det här http://idawarg.vitamera.se Kram Ida

   1. Tack för det snabba svaret!! Ska gå in och beställa från holistic isåfall! Vilka tillskott behöver man för att hålla sig pigg/inte vara så trött under vintern samt hålla sig borta från sjukdom?

 2. Hej ida,

  Va på gymmet idag och efteråt så köpte jag en proteinbar. Efter jag hade smält i mig den läste jag va dn innehöll och de va bl.a. mjölkchoklad, kakaomassa etc känns inte alls rätt.. märket heter whey crisp. Jag är utomlands och Hollistic vill jag egentligen köpa men kan ej köpa det här. Vilket märke kan du rekommendera att köpa när man är utomlands eller iaf vad ska man tänka på när man köper det? Så förvirrad. Ha en fin dag! kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar