Annons
Annons


VÅRKÄNSLA


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

475a7621 475a7615 475a7613 475a7607 475a7590 475a7581 475a7578475a7618

(Reklamlänkar)
Kofta Gina Tricot HÄR // Byxor Gina Tricot HÄR

God morgon vänner! Alltså jag är så stel i kroppen på massa konstiga ställen eftersom jag och Viktor var och testade Bounce igår. OMG vad kul det var!!! Värsta paradiset för mig som älskar studsmatta! Vill dit igen igen och igen! Spelade in den videon till min nya serie på youtube som heter Ida testar. I första videon testar jag ögonfransförlängning (kolla på den här!) och på lördag kommer denna med Bounce. Har ni förslag på vad jag kan testa mer, kan vara allt från produkter, behandlingar till aktiviteter så kommentera nedan.

Annons

Nu ska jag först till lägenheten för att kolla ut färgproverna som är uppmålade (BESLUTSÅNGEST), sedan till tandläkaren och sedan vidare till Welloteketkontoret och möten. Vi har även beställt in ett nytt märke som är grymt på tillskott som jag ska sitta och lägga in text mm till. 1 produkt tar mig kanske 20-30 min så det kommer bli en lång dag på kontoret idag då vi kanske beställt in 15 nya produkter.

Förresten hur snygg är inte outfiten ovän. Jag har börjat ha på mig lite pastelliga kläder redan då jag fått lite vårfeeling. Blir faktiskt lite piggare av det även om jag ÄLSKAR svart mer än allt. Höll på att köpa koftan ovän i svart innan min moster sa till mig att ta den rosa. Haha tur det!

Nej nu är det dags att sätta fart här då jag måste vara i nya lägenheten om senast 1 timme. Ha en grym dag vänner! Puss, I

16 kommentarer | Translate


Annons
Laddar