Annons
Annons


VÅRIGA TRÄNINGSTIGHTS


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

d6717af4-14a1-4f8c-94af-e6f93aa61bcb.jpg47ed6d0b-78f7-4131-893f-4e20ab7ba592.jpg

♦ Reklamlänkar ♦
Tights Gina Tricot 299kr –  HÄR (reklamlänk via Apprl) // Linne Gina Tricot 149kr (liknande) HÄR (reklamlänk via Apprl) // Skor Nike 909kr – HÄR (reklamlänk via Apprl)

God morgon älsklingar! Hoppas ni mår finnemang idag. Det gör i alla fall jag! Har fullt ös hela dagen idag då jag först ska till min naprapat och fixa kroppen. Den är lite mörbultad efter 2 timmar med studsmatta och hinderbana i måndags. Tror man ska börja lite mildare än vad jag gjorde. Haha, men jag kan säga att jag är så sjukt taggad på att hoppa mer! Efter det ska jag ha planeringsmöte med min assistent och sedan möta upp min älskling Natasha och käka pizza och sedan mellokväll.

Annons

Min fina vän Celinas pojkvän har skrivit ett bidrag som utförs av Jon Henrik och en gammal danskompis Elin Aninia så man måste ju kolla och rösta. Även Loreen ska ju vara med och jag älskar henne så jag vet redan vilka 2 jag hejar på ikväll 🙂

Men men, detta inlägg skulle ju egentligen handla om mina nya fina tights! Fick sådan vårfeeling förra veckan så var tvungen att shoppa lite nya våriga tights. När man har dålig motivation så kan det verkligen hjälpa med nya träningskläder! Eftersom jag glömde kameran så blev det mobilbilder som inte riktigt gör tightsen rätta men ni har ju länken ovan om ni vill ta en närmare titt. Så sköna och snygga till mycket bra pris!

Nej nu ska jag få i mig lite frulle innan jag ska kila iväg. Ha en magisk lördag! Puss, I

 

2 kommentarer till “VÅRIGA TRÄNINGSTIGHTS”

  1. Vad för kläder yogar du i? Har du tips på yogakläder? 🙂 vad använder du för hudvård? Kram du är så himla bra<3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar