Annons
Annons


VARIERA DIN FRUKOST


♥ Inlägg i samarbete med Finn Crisp ♥

475a7715475a7685475a7665475a7696475a7661

God morgon vänner! Idag tänkte jag sprida lite frukostinspiration. Som ni vet så har jag snöat in på smoothies till frukost men nu har jag utmanat mig själv att variera mig lite mer. Igår åt jag det ni ser på bilden ovan och det var så galet gott! Jag hällde bara upp vegansk yoghurt i en skål och toppade med ekologiskt surdegsknäcke från Finn Crisp, färska blåbär, gojibär och pumpafrön. Så himla gott och jag älskar att toppa både smoothie och yoghurt med just knäckebröd då det blir så krispigt. Till denna magiska skål gjorde jag också en knäckemacka med avokado, havssalt och groddar.

Annons

Jag har sedan jag varit liten ätit knäcke från Finn Crisp men då deras mest kända tunna surdegsskorpa. Nu har de breddat och lanserat dessa goda rågfullkornsknäckebröd. Jag säger bara MUMS! Så himla goda och ni måste testa! Ni kan läsa mer om de olika knäckebröden här!


4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar