Annons
Annons


VARFÖR HAR JAG SMINK NÄR JAG TRÄNAR?


Svar på kommentar…

Känns kanske som ett otrevligt kommentar då jag tidigare inte skrivit något men jag har en fråga. 

Varför tränar du i smink? Jag har själv aldrig förstått meningen med det och det ser oftast ut som skit ändå när man kommer ifrån gymmet.
In other way, good work! En extremt lärorik blogg :)

Annons

SVAR: För det första så har jag ett heltidsjobb där jag har smink på mig varje dag så känns det ganska onödigt att ställa sig att tvätta bort sminket bara för att jag ska träna. För det andra så brukar jag springa direkt från jobbet till träning så skulle inte hinna ta bort det. För det tredje så använder jag aldrig foundation, så jag har inget på min hud förutom rouge på kinderna och det åker inte in i huden. För det fjärde så gillar jag att vara snygg när jag tränar 😀 (haha ett skämt)

Så där har du svaret på frågan. Tränar jag på helgen eller när jag är ledig och inte har gjort något speciellt innan så sminkar jag min självklart inte innan jag drar och tränar.

Tack för din kommentar! 🙂

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar